Bijgewerkt: 29 februari 2024

Praat met de Raad: bereikbaarheid van Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
28-01-2011

Op donderdag 17 februari 2011 is er weer een Praat met de Raad. De bijeenkomst staat deze keer geheel in het teken van de bereikbaarheid van Amstelveen.

De raad vindt de bereikbaarheid van Amstelveen heel belangrijk. Er zijn ook veel ontwikkelingen in en rond Amstelveen die alles te maken hebben met de bereikbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan de Amstelveenlijn, de aanleg van een hoogwaardig openbaar vervoersknooppunt, de omlegging van de N201 etc.

Praatraad Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Praat met de raad bijeenkomst in 2009 in het raadhuis van Amstelveen


De raadsleden zijn benieuwd naar uw mening over de bereikbaarheid. Heeft u zorgen over de bereikbaarheid van Amstelveen? Of ziet u juist goede mogelijkheden en kansen om Amstelveen (nog) beter bereikbaar te maken? Welke aandachtspunten wilt u de raadsleden meegeven wanneer het gaat om de bereikbaarheid van Amstelveen?

U bent van harte welkom om over dit onderwerp het gesprek aan te gaan met de raadsleden. Om met hen informeel en ongedwongen over de bezuinigingen van gedachten te wisselen. U kunt ook kort en bondig uw mening geven in de Speakers’ Corner. Sprekers krijgen twee minuten spreektijd.

Praat met de Raad is op  donderdag 17 februari 2011 van 20.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek van Amstelveen aan Stadsplein 102. U komt toch ook?Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.