Bijgewerkt: 6 juni 2023

Politieonderzoek vordert in de zaak liquidatie Frank Iesberts

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
09-08-2013

In het politieonderzoek naar de liquidatie van Frank Iesberts zijn vorderingen geboekt. De zwarte Vespa Piaggo van het slachtoffer waar naar gezocht werd, is aangetroffen. Het team grootschalig optreden van politie Amsterdam is in verband met deze Vespa op zoek naar een getuige die mogelijk in het buitenland verblijft. Deze getuige heeft Iesberts kort voor zijn dood nog gezien.

De 45-jarige Iesberts werd in de ochtend van 14 juni 2013 door een voorbijganger dood aangetroffen bij Sportpark het Loopveld in Amstelveen, in de buurt van de Kalfjeslaan. Hij bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen. De politie gaat uit van een afrekening in het criminele circuit.

Via een speciale pagina op de website politie.nl werden mensen gezocht die wisten, waar de Vespa van Iesberts was gebleven. Deze Vespa is inmiddels teruggevonden. Het recherche team is op zoek naar een getuige die mogelijk in het buitenland verblijft en Iesberts kort voor zijn dood nog heeft gezien.


Grotere kaart weergeven Het Valeriusplein, Willemspark in Amsterdam

Ook wil het team graag weten, wie de vrouw is die op 13 juni 2013 even voor half zes ’s avonds heeft gepind op het Valeriusplein in Amsterdam. Deze vrouw – met een Aziatisch uiterlijk – wordt verzocht zich als getuige bij de politie te melden.

Andere getuigen

Ook andere getuigen die zich nog niet eerder bij de politie hebben gemeld en meer weten over de liquidatie van Iesberts, worden gevraagd zich bij de politie te melden. De politie kan gebeld worden via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via de Criminele Inlichtingen Eenheid: 079-3459999.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.