Bijgewerkt: 4 juni 2023

Politiehelikopter ingezet bij aanhouding inbrekers in Ouderkerk

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
24-01-2015

Ouderkerk aan de Amstel - Op donderdag 22 januari 2015 heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak. De politiehelikopter heeft geholpen bij de aanhouding van één van de verdachten. Iets voor 19.00 uur betrapte een 58-jarige man twee inbrekers in een huis aan de Overweg. Na een worsteling gingen de dieven er vandoor. Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de verdachten en ook een politiehelikopter keek mee.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Een Eurocopter van de politie tijdens een zoekactie. Airbus Helicopters is een internationale helikopterfabrikant en leverancier van ondersteunende diensten


Agenten zagen op de Machineweg een man op de rijbaan lopen. Ze besloten hem te controleren. De man was buiten adem en bezweet en had geen verklaring, waarom dit zo was. Uit de jaszak van de man kwamen diverse sieraden. Hij is aangehouden op verdenking van het plegen van de inbraak. De politiehelikopter zag in weilanden in de buurt van de Korte Dwarsweg een man rennen. Agenten op de grond gingen erheen en hielden de man aan. Hij had zich in een sloot verstopt. De verdachten, twee mannen van 18 en 28 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, zitten nog vast.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.