Bijgewerkt: 19 april 2024

Politieberichten week 34-2010 Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
30-08-2010

Fietser en gewonden bij aanrijding

Donderdagavond 26 augustus 2010 zijn twee auto's op elkaar gebotst op de kruising Keizer Karelweg / Van der Hooplaan. Een 32-jarige automobiliste, die uit de richting van de Handweg kwam en op de Keizer Karelweg reed, verleende geen voorrang aan een 54-jarige vrouw.

Zij reed over de Keizer Karelweg in de richting van de Van der Hooplaan. Beide voertuigen waren hevig beschadigd en beide automobilistes zijn met nek- en rugklachten.


Fietser en bromfietser botsen

Een 69-jarige fietser en een 46-jarige bromfietser zijn zondagmiddag zondag 29 augustus 2010 op elkaar gebotst op het fietspad langs de Beneluxbaan. Het fietspad kruist hier met het fietspad van de Meander.

De bestuurders hebben elkaar vermoedelijk niet gezien. Beide mannen zijn met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis.


Hennepplantage opgerold aan de Lindenlaan

In een huis aan de Lindenlaan is donderdagmiddag 26 augustus  een hennepplantage aangetroffen. Twee slaapkamers stonden vol met planten. In totaal zijn tweehonderd planten gevonden; deze zijn vernietigd. De politie heeft ee2010n onderzoek ingesteld. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.


Hennepkwekerij aangetroffen aan de Johannes Calvijnlaan

De politie heeft bij een inval in een huis aan de Johannes Calvijnlaan ruim zevenduizend hennepstekjes gevonden op woensdag 25 augustus 2010. In het huis werd eerder een zeer groot energieverbruik gemeten. De bewoner, een 26-jarige man, is aangehouden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.