Bijgewerkt: 1 oktober 2022

Politieberichten Amstelveen week 38-2008

Nieuws -> Politie

Bron: Amstelveens Weekblad
25-09-2008

Valse bankbiljetten van 50 euro

Op diverse plaatsen in Amstelveen zijn afgelopen week valse bankbiljetten van 50 euro aangetroffen. Ze waren gebruikt om te betalen in kleinere zaken. De politie roept op alert te zijn en aangeboden bankbiljetten te controleren.


Inbrekers in boxen

Inbrekers hebben toegeslagen bij boxen van flats aan de Van Heuven Goedhartlaan en Zonnestein. Daar forceerden zij acht boxdeuren, waarna zij fietsen en huishoudelijke goederen meenamen.


Personenauto's en scooters gestolen

Onbekenden hebben de afgelopen week (38-2008) op twee plaatsen een personenauto gestolen. Op het Westelijk Halfrond verdween een groene Audi A6 en vanaf de Amsteldijk-Noord werd een Daewoo Matiz meegenomen.

Dieven ontfermden zich ook over drie scooters, die geparkeerd stonden op de Keizer Karelweg, Karel Doormanweg en Oranjebaan.


Alcoholcontrole op de Amsterdamseweg

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 21 september 2008 een alcoholcontrole gehouden op de Amsterdamseweg en de Oranjebaan. Agenten controleerden 210 bestuurder en betrapten zeven overtreders. Die kregen een proces verbaal. Eén had zoveel gedronken dat hij zijn rijbewijs kon inleveren.


Met 180 km per uur over de Beneluxbaan

De bestuurder van een motorfiets reed afgelopen week (38-2008) om vijf uur in de morgen met een snelheid van maar liefst bijna 180 kilometer per uur over de Beneluxbaan. Op dat moment was er weinig verkeer op de weg, maar dat kon de politie niet vermurwen. De motorfietser kon zijn rijbewijs inleveren.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.