Bijgewerkt: 21 juni 2024

Politie zoekt slachtoffer en getuige

Nieuws -> Politie

Bron: Amstelveens Nieuwsblad / Politie Amsterdam-Amstelland
07-06-2007

Op woensdagavond 9 mei 2007, rond 22.00 uur, heeft op het sneltramstation 'Poortwachter' een straatroof plaatsgevonden. Een woordvoerder van de politie merkt er het volgende over op: „Op hetzelfde moment en op dezelfde locatie werd tevens een poging gedaan een onbe­kende man te beroven.

Poortwachter Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Tramhalte PoortwachterDe politie is op zoek naar het onbekend gebleven slachtoffer van deze (tweede) beroving." De onbekende is een blanke man in de leeftijd van 15-20 jaar, kort blond haar, brildragend en ging gekleed in een blauwe spijkerbroek, donkerkleurige jas met rode voering, donkere schoenen en droeg een rugtas met zich mee.

Het onbekende slachtoffer is aangevallen en na een korte worsteling weggerend in de richting van de straat Poortwachter. In het kader van het onderzoek wordt deze jongeman verzocht zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Update:

Aan de hand van de twee tips die binnenkwamen, zag de politie kans de mannelijk dader aan te houden. Men hoopt dat zijn vrouwelijke mededader ook snel kan worden opgepakt.

De politie is overigens nog steeds op zoek naar een slachtoffer, dat door de dader werd beroofd van een klein geldbedrag en een mp3 speler, waarop de  muziek stond van Michael Jackson en van Frans Bouwer. Het slachtoffer wordt opgeroepen zich bij de politie te melden op nummer 020 - 559 6340.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.