Bijgewerkt: 3 juni 2023

Politie zoekt nog steeds getuigen na vondst handgranaat

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
30-05-2013

Op maandag 11 maart 2013 werd een handgranaat aangetroffen bij de Vrije Parcival School in Amstelveen. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is nog altijd op zoek naar getuigen. Omstreeks 08.30 uur werd op die maandagochtend op het schoolplein van een basisschool aan de Lindenlaan in Amstelveen een handgranaat gevonden. De gebruiksklare handgranaat werd door de Explosieve Opruimingsdienst meegenomen en op veilige wijze onklaar gemaakt.

parcival school Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De Vrije Parcival School in Amstelveen aan de Lindenlaan


De recherche startte direct een onderzoek maar weet nog niet van wie deze granaat is geweest, of waarom deze op het schoolplein is achtergelaten. Daarom wil de politie graag getuigen spreken die op maandagochtend, of dagen daarvoor, verdachte omstandigheden hebben gezien bij de school.

Ook is de politie op zoek naar getuigen die weten van wie de granaat is geweest dan wel waarom deze daar is achtergelaten. U kunt contact opnemen via 0900-8844, of meld misdaad anoniem: 0800-7000.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.