Bijgewerkt: 4 juni 2023

Politie zoekt identiteit slachtoffer in Aalsmeer

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
17-12-2009

De districtsrecherche in Amsterdam Zuid is op zoek naar de identiteit van een man die woensdag 9 december 2009 zelfmoord heeft gepleegd. De man werd 's middags rond 12 uur 30 door omwonenden aangetroffen in de bosschages op de Mr. Jac. Takkade in Aalsmeer.

Hij droeg niets bij zich waaruit zijn identiteit kon worden vastgesteld. De politie heeft tactisch en forensisch onderzoek verricht, hetgeen vooralsnog niet heeft kunnen leiden tot de identiteit van het slachtoffer.

Foto Amstelveen
(Foto Politie Amsterdam-Amstelland - 2009)

De onbekende man werd in Aalsmeer aangetroffen


Het gaat om een man met het volgende signalement: blanke man met bril, vermoedelijk afkomstig uit Oost-Europa, ongeveer 1.90 meter lang, 110 kilogram zwaar, met een gezet postuur en een kaal hoofd. De man had een tatoeage op zijn linker bovenarm en droeg verschillende lagen kleding en een zwarte muts. De bovenste laag bestond uit een zwarte spijkerbroek en een zwartkleurig jack van het merk Jeff Banks Londen.

Hij droeg bruine suède schoenen, maat 43, van het merk CAT. De man had een bruine sporttas van het merk Kappa bij zich. Daarin zat een camera met meerdere vakantiefoto's van het slachtoffer, gemaakt vier jaar geleden in Nicaragua. Mensen die een persoon missen in hun omgeving die voldoet aan het signalement of die de man aan de hand van de foto herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Amsterdam-Amstelland via het nummer 0900-8844.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.