Bijgewerkt: 11 juni 2023

Politie zoekt getuigen steekincident in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
21-08-2012

Bij een steekincident voor Café Abina in Amstelveen is op zaterdagochtend 28 juli 2012 een 29-jarige man gewond geraakt. De politie zoekt getuigen. Op beveiligingsbeelden van het café zijn twee verdachten te zien. De beelden zijn te zien op www.depolitiezoekt.nl.

De man krijgt na sluitingstijd - om 3 uur ’s ochtends – samen met een vriend ruzie met drie andere mannen. Op de stoep voor het café wordt over en weer geduwd en getrokken. Op een gegeven moment merkt een van de twee vrienden, dat zijn T-shirt onder het bloed zit. Hij blijkt twee grote steekwonden te hebben. Een van ongeveer 20 cm in zijn buik en een van zo'n 30 centimeter in zijn zij.


Grotere kaart weergeven Café Abina aan de Amsterdamseweg 193

Twee van de drie verdachten staan op bewakingsbeelden van Café Abina aan de Amsterdamseweg in Amstelveen. De beelden zijn te zien op www.depolitiezoekt.nl. Wie de mannen herkent wordt dringend verzocht het tipformulier op www.depolitiezoekt.nl in te vullen of contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Bekijk de beelden van de verdachtenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.