Bijgewerkt: 23 juli 2024

Politie zoekt eigenaar van gouden en zilveren sieraden

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam
27-06-2013

De politie Amsterdam is op zoek naar de eigenaren van een aantal gouden en zilveren sieraden. Ze zijn mogelijk van woninginbraak, of diefstal afkomstig en de politie wil ze graag herenigen met de rechtmatige eigena(a)r(en).

De sieraden zijn op 29 mei 2013 in Amstelveen aangetroffen bij een 15-jarige jongen. Hij verklaarde de sieraden een half jaar ervoor te hebben gevonden vlakbij het hotel Hilton in Amsterdam Zuid. Volgens hem hebben ze geen waarde en hij liet weten ze te willen gebruiken voor in zijn aquarium.

sieraden Amstelveen
(Foto Politie NL - 2013)

De politie zoekt eigenaar(en) van deze gouden en zilveren sieraden


Na taxatie blijken de in totaal negen sieraden vele malen waardevoller te zijn dan de inschatting van de jongen. Het zijn stuk voor stuk gouden en zilveren exemplaren, sommige zelfs massief.

Het zijn opvallende sieraden, waaronder een grote gouden hanger met een doodshoofd, een brede zilveren ring met 14 parels ingelegd en een grote gouden ring met een olifantenkop. De sieraden zijn te bekijken op de website Politie zoekt. Mensen die de sieraden herkennen kunnen het tipformulier op www.politie.nl  invullen, of bellen met 0900-8844, of bellen met de Opsporingstiplijn 0800-6070 (gratis).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.