Bijgewerkt: 4 juni 2023

Politie vond harddrugs en veel geld in een auto in Groenhof Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
21-12-2018

Bij een controle van twee auto's bij Winkelcentrum Groenhof in Amstelveen heeft de politie dinsdagmiddag 18 december 2018 onder meer cash geld, gouden munten, edelstenen, cocaïne en een met diamanten ingelegd seksspeeltje aangetroffen in verborgen ruimtes van de voertuigen. Vier verdachten zijn aangehouden.

Foto Amstelveen
(Foto Politie NL - 2018)

De verborgen ruimte in de auto onder de stoel werd door de politie ontdektDe controle werd gehouden, nadat een politieman in zijn vrije tijd gedrag, mogelijk wijzend op een verdachte transactie, rond de voertuigen had waargenomen. Toen opgeroepen agenten ter plaatse kwamen en beide auto’s, een Porsche en een Mercedes, controleerden, troffen zij al snel vijf zakken met wiet aan in de auto. Daarop zijn de inzittenden, een 36-jarige Amsterdammer, een 51-jarige inwoner van Uithoorn, een 41-jarige man met de Duitse nationaliteit en een 35-jarige man met de Turkse nationaliteit, aangehouden. Nader onderzoek door experts op de in beslag genomen voertuigen bracht de verborgen ruimtes aan het licht.

Daarin zijn onder meer een blok cocaïne aangetroffen, bijna 40 duizend euro contant geld, ruim 1.700 Britse ponden, ruim 1.250 Zwitserse franken, 14 edelstenen, 5 gouden munten, nog een zak wiet en een met diamanten ingelegd seksspeeltje. De recherche doet nader onderzoek en heeft de aangetroffen goederen in beslag genomen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.