Bijgewerkt: 19 mei 2024

Politie-activiteiten week 49-2018 in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
10-12-2018

Een bejaarde man werd afgelopen weekend (week 49-2018) om 4:00 uur ruw uit zijn slaap gerukt door de deurbel. Omdat hij dacht dat het een buurman zou kunnen zijn die hulp nodig had opende hij snel de deur - meldt de Politie Amstelveen op Facebook. Er stond echter een compleet vreemde jongeman voor de deur. Hij liep meteen de woning van de bejaarde man binnen met de woorden: 'Ik kom hier slapen.'

Foto Amstelveen
(Foto Politie Amstelveen - 2018)

De open wonden op de arm van de oudere man na de worsteling met de jongeman


De bejaarde man probeerde hem zijn woning uit te werken maar raakte hierbij gewond aan zijn arm en gezicht. Wij hebben de jongeman aangehouden en overgedragen aan de recherche. Vanuit ons bureau zal er nazorg komen voor het slachtoffer.

Ook hadden de bushokjes in Amstelveen het zwaar te verduren dit weekend. In de nacht van vrijdag op zaterdag zag een getuige twee jongemannen twee bushokjes en een paar fietsen vernielen op de Keizer Karelweg. We hebben beide heren aan kunnen houden en over kunnen dragen aan de recherche.

Foto Amstelveen
(Foto Politie Amstelveen - 2018)

Kapotgeslagen ruiten van de bushok voor de Kruiskerk aan de Keizer Karelweg


Foto Amstelveen
(Foto Politie Amstelveen - 2018)

Ook het glas van de bushok bij de Graaf Florislaan moest ontgelden


In de nacht van zaterdag 9 en op zondag 10 december 2018 werd er door een getuige gezien dat er een bushokje vernield werd op de Amsterdamseweg. Ook hier hebben we twee jongemannen voor aan kunnen houden. Zij zijn ook overgedragen aan ons rechercheteam.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.