Bijgewerkt: 5 maart 2024

Plantenruilbeurs op buitenplaats Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
02-05-2013

Zaterdag 11 mei 2013 van 11.00 tot ongeveer 12.30 uur zal er op Wester-Amstel gelegenheid zijn tuinplanten te ruilen met andere enthousiaste tuinierders en tuiniersters. Deze ruibeurs wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Wester-Amstel. Wat kunt u aanbieden:

Opgekweekte tweejarige planten. Opgepotte zaailingen van éénjarige, of vaste planten. Overtollige planten, die u kwijt wilt/moet en waarvan u het jammer vindt om ze weg te gooien. Zaden van éénjarige, tweejarige of vaste planten. Tuintijdschriften, of tuinboeken. U was misschien van plan ze weg te doen, maar een ander maakt u er wellicht blij mee.

Wester amstel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2004)

Buitenplaats Wester-Amstel


Een vriendelijk verzoek: bied uw planten als het enigszins kan aan in potten, of in een plastic yoghurt beker, of iets dergelijks, of in een stevige plastic zak, en schrijf de naam van de plant erop. Als u zaden aanbiedt, doet u deze dan in een papieren zakje, bijvoorbeeld een opgevouwen koffiefilter. Adres:  Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen Voor vragen of meer informatie: info@wester-amstel.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.