Bijgewerkt: 25 juni 2024

Plantenruilbeurs 2015 op buitenplaats Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
07-04-2015

Zaterdag 25 april 2015 van 11.00 tot ongeveer 12.30 uur zal er op de buitenplaats Wester-Amstel gelegenheid zijn tuinplanten en zaden te ruilen met andere enthousiaste tuinders. Deze ruilbeurs wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Wester-Amstel. Wat kunt u aanbieden? - Opgekweekte tweejarige planten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Iris lutescens (synoniem: Iris chameairis) behoort tot het geslacht Iris en komt van nature voor in het Middellandse Zeegebied en natuurlijk ook in de Nederlandse siertuinen. Veel dwergrassen stammen af van deze soort


- Opgepotte zaailingen van éénjarige of vaste planten.

- Overtollige planten, die u kwijt wilt/moet en waarvan u het jammer vindt om ze weg te gooien.

- Zaden van éénjarige, tweejarige, of vaste planten.

- Tuintijdschriften, of tuinboeken. U was misschien van plan ze weg te doen, maar een ander maakt u er wellicht blij mee.

Een vriendelijk verzoek: bied uw planten als het enigszins kan aan in potten, of in een plastic yoghurtbeker, of iets dergelijks, of in een stevige plastic zak, en schrijf de naam van de plant erop. Als u zaden aanbiedt, doet u deze dan in een papieren zakje, bijvoorbeeld een opgevouwen koffiefilter. Adres: Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen Voor vragen, of meer informatie: info@wester-amstel.nl en  www.wester-amstel.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.