Bijgewerkt: 8 december 2021

Peuterspeelzaal 'De Elzekatjes' getroffen door vuurwerk

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
06-01-2011

In de nacht van Oud op Nieuw van 2011 is er vuurwerk bij peuterspeelzaal 'De Elzekatjes' aan de Groen van Prinstererlaan 55/A door een ruit gegaan. Gelukkig is de brand vanzelf gedoofd, maar er is wel veel brandschade ontstaan door smeulend materiaal.

De peuterspeelzaalruimte is ernstig beschadigd, voornamelijk door roetvorming. De hele inboedel is verloren gegaan. De rest van het gebouw, waarin de school is gevestigd is verder niet beschadigd.

Elzekatjes Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

Vuurwerkschade in de peuterspeelzaal 'De Elzekatjes' op drie foto's


Een van de leidsters werd zondag door de directeur van de school werd gewaarschuwd. Een andere leidster was zelf al even naar de zaal gegaan om voorbereidingen te treffen voor de start van het nieuwe jaar. Tevens is direct gestart met het waarschuwen van de ouders.

Elzekatjes Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

Rookschade in de peuterspeelzaal 'De Elzekatjes'Elzekatjes Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

Rookschade in de peuterspeelzaal 'De Elzekatjes'


Onze Brede School Partner “Palet Noord” heeft ons een alternatief noodlokaal aan het Lelyplantsoen aangeboden. Deze ruimte wordt nu zo snel mogelijk geschikt gemaakt voor gebruik als peuterspeelzaal.

We hopen op korte termijn het noodlokaal voor 'De Elzekatjes' te kunnen openen. Daarvoor hebben we nog veel materiaal nodig. Heeft u nog bruikbare spullen, evt. in bruikleen, dan horen we dat graag van u. Kinderen en leidsters zijn u zeer dankbaar!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.