Bijgewerkt: 20 juli 2024

Petitie aangeboden voor het Cobra Museum

Nieuws -> Cultuur

Bron: Cobra Museum/Gemeente Amstelveen
16-11-2023

In de afgelopen weken hebben duizenden de petitie 'Houd het Cobra Museum open!' ondertekend; van kunstliefhebbers tot architecten, van politici tot kunstenaars, van onderwijsinstellingen tot musea en verzamelaars. De vele steunbetuigingen die we ontvingen zijn hartverwarmend. Het museum is zeer dankbaar voor deze grote steun en het geeft vertrouwen voor de toekomst van het museum.

Foto Amstelveen
(Foto Cobra Museum - 2023)

Vlnr.: voorzitter mevrouw Saloua Chaara, Julia Kemp, Lisa le Grand en Appel Toussaint leden van de Cobra Academy presenteren de petitie bij de gemeenteraad

Petitie ingediend. Op 15 november 2023 tijdens de gemeenteraadsvergadering in het raadhuis van Amstelveen is de petitie met 11.364 handtekeningen door Appel Toussaint, Julia Kemp, Lisa le Grand, leden van de Cobra Academy, aangeboden aan de gemeenteraad bij aanvang van het raadsgesprek over de toekomst van het museum.Masterplan. In de afgelopen weken heeft het Cobra Museum aan een masterplan gewerkt t.w. Samenspel. Blauwdruk 2024-2027, in samenspel met de gemeente Amstelveen en Marius Touwen. Deze blauwdruk geeft het college van B en W en de gemeenteraad meer zicht op de vernieuwde plannen voor de toekomst ter ondersteuning van de besluitvorming.

Besluitvorming gemeenteraad. Het besluit van de gemeenteraad over de toekomst van het Cobra Museum wordt genomen in de raadsvergadering van 29 november 2023.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.