Bijgewerkt: 20 maart 2023

Pascale Lefebvre exposeert bij Van Kerkwijk Piano's

Nieuws -> Cultuur

Bron: Pascale Lefebvre
19-05-2011

Mei t/m juli 2011

Meer bekend van haar zijde-schilderijen, kunstenaares Pascale Lefebvre heeft gekozen voor deze bijzonder expositie om haar recente serie olieverf schilderijen te presenteren, waarin het landschap centraal staat.

Lefebvre Amstelveen
(Foto Jonathan Charpentier - 2011)

Pascale Lefebvre


Ontstaan in de buitenlucht in Friesland en Bretagne (FR) ze zijn geschilderd met veel concentratie en gevoel voor licht, wind water en  het vloeiende ritme uit de stille natuur. de vormgeving ervan is monumentaal abstract.

Soms brengt Pascale thema's van haar werk over naar andere disciplines, zoals fotografie, muziek en multimedia. Deze experimenten en de combinatie van verscheidene disciplines zijn nu de voornaamste componenten van haar artistieke ontwikkeling. Website: www.pascalef.eu  Atelier : Amsterdamseweg 24 Amstelveen

Concerten bij Van Kerkwijk Piano's

Zoals de laatste jaren inmiddels gebruikelijk worden er ook dit jaar weer enkele interessante concerten in onze vleugelshowroom gegeven. Graag nodigen wij u uit voor een of meerdere van onderstaande uitvoeringen:

Vrijdagavond 20 mei, 19.30 uur: De Amsterdamse Pianoclub

Dit is een gezelschap van professionele en amateurpianisten die traditioneel bij ons een mooie klassieke avond verzorgen.

Zaterdagochtend 21 mei, 11.00 uur: Melvin van Ingen

Geeft een recital van zijn komende afstudeerconcert op het conservatorium in Utrecht. Een geweldig programma met werken van Liszt, Bach, Mozart, Debussy en Prokofiev.

Zaterdagochtend 11 juni, 11.00 uur: Stravinsky concert op vier vleugels

Een spetterend koffieconcert door vier pianisten met Sacre du Printemps van Stravinsky in een pianobewerking van Maarten Bon, vertolkt door Jasper Bon en andere pianisten. Een herhaling, op veler verzoek, van een concert enkele jaren geleden.

Zaterdagochtend 25 juni 11.00 uur: Concert S.Juncal

Een indrukwekkend concert van een student van het Conservatorium in Zwolle. Werken van onder andere Beethoven, Chopin en Bach komen u ten gehore.

De kaarten voor bovenstaande concerten zijn uiteraard weer gratis en af te halen bij ons in de zaak. Doet u dit echter wel zo spoedig mogelijk daar er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Koffie en thee staat voor u klaar in de pauze tijdens of na de concerten. Tevens kunt u in de pauzes de expositie bekijken van schilderijen van Pascale Lefebvre, een Amstelveense kunstenares. Adres: Van Kerkwijk Piano's Amsterdamseweg 202 tel. 020-6413187 1182 HL Amstelveen www.vankerkwijk.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.