Bijgewerkt: 26 mei 2024

ParkGolf brengt 26.500 euro op!

Nieuws -> Sport

Bron: Park Golf Amstelveen
13-09-2010

De fundraisingactie van zeven serviceclubs 'Park Golf Amstelveen' is in alle opzichten geslaagd, aldus de organisatie. Donderdagavond 9 september 2010 maakte burgemeester Jan van Zanen aan Richard Griffioen van de Stichting SAM de opbrengst bekend, mede dankzij spontane acties op de slotavond kwam de totale opbrengst uit op € 26.500!

“De avond was er één met een gouden randje, wat een opbrengst! De kinderen van onze stichting kunnen wij op deze manier weer veel verder helpen. Alle voorgestelde projecten kunnen nu doorgang vinden”, aldus Richard Griffioen.

Parkgolf  Amstelveen
(Foto Park Golf Amstelveen-2010)

Golfers in de Stadstuinen


De golfwedstrijd dwars door Amstelveen verliep vlekkeloos. Diverse bijzondere locaties waren uitgezocht: van de Japanse Kersentuin tot het Broersepark en van het Amsterdamse Bos tot de Stadstuinen. Na het startsignaal van wethouder John Levie, gingen de ruim honderd golfers op weg. Er was één wedstrijdspeler die de hole-in-one van de Poel op een kleine meter (en daardoor een Mercedes!) miste...

Ook de golfactiviteiten op het Stadshart mochten er zijn. Mede dankzij het onverwacht fraaie nazomerweer werden deze activiteiten op het 'golfplein' goed bezocht. Uiteindelijk lukte het drie deelnemers een bal in een open Smart-cabrio te krijgen. De drie winnaars krijgen een Mercedes E-Klasse Cabrio een lang weekend mee!

Parkgolf  Amstelveen
(Foto Park Golf Amstelveen - 2010)

Richard Griffioen, voorzitter van de Stichting SAM met zijn zoon Sam tussen de medewerkers van het golfevenement bekijken de cheque van 26.500 euro, de opbrengst van de dag


De Ball Drop was weer een groot spektakel. Meer dan 2500 ballen belandden aan het eind van de dag vanuit een hoogwerker keurig binnen de afrastering. De prijswinnaar van de door Corendon Golf ter beschikking gestelde 4-daagse reis naar Istanbul voor 2 personen werd kort daarop nog door burgemeester Van Zanen telefonisch op de hoogte gesteld!

Verder maakte de organisatie bekend, dat het golfevenement volgend jaar voor de derde keer wordt georganiseerd. Zij roept Amstelveners op om suggesties te doen voor een, bij voorkeur, goed Amstelveense doel. Voorstellen kunnen tot 30 september 2010 worden gedaan aan de organisatie: www.parkgolfamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.