Bijgewerkt: 26 februari 2024

Paaspret in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
12-04-2006

Stadshart Amstelveen is op 2de paasdag maandag 17 april 2006 geopend en is er volop Paaspret in het winkelcentrum. Alle Paasactiviteiten zijn van 12.30 tot 16.30

Swinging paashazen

Schrik niet, deze swinging paashazen hebben vreselijk veel lol en bewegen zich al swingend door het winkelcentrum.

Schminken

Als je echt mee wilt doen met het lentefeest laat je dan door de schminkhazen een feestelijk masker aanmeten.

Lentefee

Als “welriekende”inspecteur d’odeur, laat zij haar reukorgaan prikkelen door de mens en haar omgeving. Met actie, geur en kleur worden er reukwater aanvallen beraamt op diegenen waar zij het op voorzien heeft dus wees gewaarschuwd. Zij laat zien, voelen en ruiken wat lente betekend.

Paashaas met kleine dieren

Deze paashaas is baas over de mini boerderij en zorgt goed voor de konijntjes, geitjes en lammetjes.

Het Roger Rabit Spring Festijn

Onder begeleiding van Paashaas Roger mag je naar hartelust in zijn springhuis hoge sprongen maken.

Schilderpret

Onder begeleiding van de Schilderhaas mag jij je eigen kunstwerk maken. Sluit je aan en zoek een mooie schildersezel uit waar jij je even een echte kunstenaar kunt voelen. Natuurlijk neem jij je kunstwerk mee naar huis.

Poppenkast

Op en Top Poppenkast maakt gebruik van originele houten Engelse poppen. Jan Klaasen, Katrijn en politie Paul nemen je mee in een spannende voorstelling waar Grijpgraag, de gemaskerde dief, kwaaie Sandra en de Zandheks een belangrijke rol spelen. Zij laten je in deze voorstelling zien wat Pasen voor hun betekend.

Clown Jakomiek

Clown Jakomiek doet zijn naam eer aan. Met zijn komische voorkomen, zijn grappen en grollen weet hij ieder kinderhart te stelen. Ook verstaat Jakomiek als geen ander de kunst van het ballon modelleren, wie weet ga jij naar huis met een mooi staaltje werk van Jakomiek.

Knutselen

La Rosa Carina is uiteraard ook weer van de partij met haar knutselkunsten. Wil je een mooi paaswerkje maken schuif dan aan in de knutselhoek en maak er iets moois van. Weet je het even niet, geen probleem, Carina helpt je met liefde en plezier.

Dolle Pret

De paashazen in Stadshart Amstelveen hebben dolle pret en halen allerlei capriolen uit. Natuurlijk heeft een echte Paashaas ook iets lekkers bij zich.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.