Bijgewerkt: 8 augustus 2022

P60 programma week 47, 48-2011

Nieuws -> P60

Bron: P60
20-11-2011

Woensdag 23 nov 2011 | zaal open 20:00 | aanvang 20:00 | GRATIS

Comedy Night @ P60 café Het is weer lachen, gieren, brullen geblazen tijdens de tweede editie van de Comedy Night in P60! Nationale en internationale artiesten laten je bijkomen van het tekort aan zonlicht. De oppepper van de week!


Donderdag 24 nov 2011 | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | € 5 vvk | € 7 deur

Loacal the Night 20"crash. 20"Crash is een band uit de omgeving Amsterdam/Amstelveen, gevormd begin 2010. We zijn ambitieus, sympathiek en gezellig. De muziek die we maken is een combinatie van HipHop, R&B en Rock. Hiermee proberen we iets nieuws te brengen, nog onbekend voor het grote publiek. De dansbaarheidsfactor is lekker hoog door up tempo beats. Afwisselend met memorabele melodieën maakt dit een goede combinatie.

Een... verscheidenheid van sferen, gevoelens en rollen van de bandleden maakt het aangenaam om naar te luisteren en zo zal het niet snel vervelen. Alles wordt live gespeeld, er worden geen samples etc. gebruikt. De muziek is voor een breed publiek, voor iedereen wat wils. Covers maken we volledig ons eigen zoals 'impossible' en (nog nergens te vinden behalve live te beluisteren) 'Runnin'.

Joe Flow and the Poeps

Toen opa overleed, en oma alleen eindigde.. Vroeg kleinzoon Peter of het goed was dat hij zijn drumstel in de schuur die bij haar huis was gebouwd kon neerzetten. Het was een goede plek om veel lawaai te maken, want niemand hoorde het daar. Oma vond het ook een heel goed idee, ze hield er erg van als de familie dichtbij was. Veel familieleden houden erg van muziek, maar niet alleen naar muziek luisteren, maar ook zelf muziek maken!

Dus Peter dacht meteen; “waarom laten we niet iedereen naar oma toekomen om in de zonnige weekeinden muziek te maken?” 4 weken later was de familie aan het jammen en iedereen genoot ervan. Inclusief oma! De muziek was hard, maar oma zei dat het haar niks uitmaakte dat haar hele huis trilde, zolang de familie maar in de buurt was vond ze het super. Dit is een beetje hoe we de band zijn begonnen. We houden van wat we doen, en we zijn van plan om nog heel lang onze sarcastische en humoristische muziek te maken!

Yellow House 21

In het najaar van 2010 was het voor zanger/gitarist Marco Buffing en drummer Luc Wessels tijd om op zoek te gaan naar een nieuw adres om hun muzikale ideeën onder te brengen. Na een goede samenwerking van twee jaar zochten zij een nieuwe bestemming. In Dublin vonden zij de ultieme plek om te starten aan een nieuw avontuur: “Yellow House 21”. Tijdens het inspirerende verblijf in Ierland schreven ze de eerste nummers van deze unieke band.

Al snel namen ook zangeres/fluitiste Anne Gerlin Struijk, bassist Tim Schuurman en toetsenist Jonathan Griffioen hun intrek in Yellow House 21. In deze band staan de zang partijen van Marco en Anne Gerlin centraal. Beide stemmen vullen elkaar goed aan en de mooie tweestemmige melodieën zorgenvoor unieke klanken. De stevige bas en drums geven de nummers een lekkere drive. Dit aangevuld met uit de Ierse muziek terug te leiden fluitpartijen en de vullende toetsen partijen, zorgen ervoor dat Yellow House 21 garant staat vooreen unieke en energieke show!


Vrijdag 25 nov 2011| zaal open 20:00 | aanvang 20:00 | € 12,50 vvk | € 15,00 deur

Fris Wie kent het niet? Hèt feest voor tieners in de leeftijd 12-15. Je bent niet cool als je niet fris bent!


Zaterdag 26 nov 2011 | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 17,50 vvk | € 19,50 deur

Club r_AW Dit keer met: Meander & Tapage, Lowroller (IT), Peaky Pounder, Dither, Rude Awakening en Twistmachine (FR)Tickets zijn ook verkrijgbaar via Free Record Shop en Ben's Corner.

De meest recente editie van september onderstreepte eens te meer de ongekende sfeer die er heerst tijdens de r_AW avonden in P60. Tot in de chill-out area aan toe ging het dak er af!

De zoektocht naar artiesten die voldoen aan de eisen om de tent vakkundig te rocken leidde weer langs velen wegen in zowel binnen- als buitenland. Uiteindelijk is The Third Movement tot de volgende, zoals altijd uiteenlopende, verzameling van namen gekomen;

Vanuit Italie zal Lowroller binnen worden gevolgen. Afkomstig uit een ruige buitenwijk van Milaan en dat is terug te horen in zijn sound. Rollende kick- en snaredrums, gefreakte geluiden en een duistere sfeer zijn de typische elementen die je terug hoort in zijn tracks. Liefhebbers van de frenchcore sound kennen hem mogelijk ook van zijn alias D-Tox, waarmee hij op gerenomeerde labels in dat genre heeft gereleased.

Tapage & Meander. Laatstgenoemde zal bij velen toch vooal bekend zijn vanwege zijn producties onder de naam Ophidian. Onder deze naam kwam ook de eerste samenwerking met Tapage tot stand. Inmiddels hebben beide heren al een redelijke gezamelijke discografie opgebouwd, waarvan hun in november 2010 gereleasde album ‘Etched In Salt’ de meest recente titel is.

Hun zeer gevarieerde sound houdt het verassingselement in ieder geval in stand.

Vanuit het Hoge Noorden van ons eigen kikkerlandje kwam de zeer getalenteerde  Dither al enige tijd geleden op de radar van mr r_AW himself, Sebastian Hoff. In zijn eigen regio is de Groninger al lang geen onbekende meer en dus wordt het tijd dat de rest van Nederland kennis gaat maken zijn producties en dj skills.

Wie vaker op Club r_AW komt en zich we eens in de chill-out bevindt, is het vast opgevallen dat hier steevast een Fransman de zaal vult met drum & bass, dubstep en techno. Regelmatig doemt de vraag op wie deze jongen toch eigenlijk was? Het hoofdpodium is voor Twistmachine dus de logische volgende stap

Dan blijven er nog twee namen over, waarvan één sinds enige tijd zijn eigen maandelijkse radioshow heeft op The Third Movement radio en de ander nog geen ediie heeft gemist. Het gaat hier uiteraard om de r_AW coryfeeën Peaky Pounder en Rude Awakening.


Zondag 27 nov 2011 | zaal open 12:30 | aanvang 13:00 | € 17,50 per team (uitverkocht)

Nationale Popquiz. Op zondag 27 november 2011 vindt in popzaal P60 te Amstelveen de vijftiende Nationale Popquiz plaats. Vijftig teams uit het hele land strijden dan om de titel van grootste popkenner in 2011 en om aantrekkelijke muziekprijzen! Deelname is open voor teams van maximaal vier personen.


Donderdag 1 dec 2011 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | prijs o.v.b.

Captain Orthegon EP Release + support De alternatieve rockband die samenkwam in Amstelveen heeft een nieuwe EP die ze in P60 presenteren! 


Gruppo Sportivo Amstelveen
(Foto Rob Verhorst - 2008)

Gruppo Sportivo is een popband uit Den Haag. De band is opgericht in 1976


Vrijdag 2 dec 2011 | zaal open 20:00 uur | aanvang 20:30 uur | €13,00 vvk | €14,00 deur

Gruppo Sportivo. De van oorsprong Haagse samenstelling Gruppo Sportivo viert dit jaar haar 35ste verjaardag. Eind jaren zeventig behaalde de band op de eerste golven van de new wave nationale populariteit met hits als de klassieker Hey Girl. In al die jaren is de band niet uit elkaar gevallen en blijven optreden. Een unicum! Dit werd in het begin van het jaar gevierd met een theatertour en een nieuwe, voornamelijk akoestische, cd “the secret of succes”. Deze vrijdag zijn Hans Vandenburg, zijn vaste band en de altijd charmante gruppettes verre van akoestisch en zullen versterkt alle hits de revue passeren. Rock on!


Zaterdag 3 december 2011 | open 21:00 uur | aanvang 21:00 uur | € 10,00 vvk | € 15,00 zaal

Bollywood Dhamaka. Bollywood Dhamaka is het grootste Indiaanse dansfeest in Amstelveen en omgeving! Na het succes van de eerste edities met honderden bezoekers, komt Bollywood Dhamaka weer terug naar P60.

Dans de hele nacht op de beste Bollywood beats van Dj Vj & Dj Don: een mix van traditionele Indiase muziek met techno, house en bhangra invloeden. De dj sets worden afgewisseld met optredens van een originele Dohl player, breakdance performances en diverse andere acts.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.