Bijgewerkt: 18 augustus 2022

P60 programma december 2013

Nieuws -> P60

Bron: P60
27-11-2013

Vrijdag 06 december 2013 | zaal open 19:00 | aanvang 19:30 | € 10,00 vvk | € 12,50 deur. Clash of the Cover Bands - 3e Halve Finale van Regio West Nederland. De Soundmixshow alleen dan beter. Al jaar en dag is Clash of the Cover Bands één van de grootste bandcompetities van de Benelux en een internationaal begrip. Bands met herkenbare namen als “Doe Maar Net Alsof”, “The Doors in Concert” en “The Fortunate Sons” krijgen de kans om het materiaal van hun idolen ten gehore te brengen op gerenommeerde podia.

p60  Amstelveen
Vanavond de 3de Halve Finale van Regio West Nederland, waarin 8 bands de muzikale strijd met elkaar aan gaan voor een plaats in de Regio Finale. Welke bands alles uit de kast gaan halen om de zowel de vakjury als het publiek te overtuigen zal binnenkort bekend worden gemaakt. Het blijft dus nog even spannend welke imitators vanavond het podium van P60 mogen bestijgen. Het belooft in ieder geval een avond te worden vol schmink, pruiken, gezelligheid en bovenal veel goede klassiekers.

Zaterdag 07 december 2013 | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 15,00 vvk | € 17,50 deur

Infectious presents Ran-D. Na de geslaagde editie van afgelopen juni is Infectious terug! Na het succes van afgelopen editie met Adaro is het op 7 december de andere helft van Gunz for Hire die plaatsneemt achter de deks. Infectious presents: Ran-D!

Met een notering in de DJ Mag Top 100 heeft Randy Wieland, beter bekend als Ran-D, bewezen bij de grote namen van de hardstyle scene te behoren. Met zijn partner in crime Adaro reist hij heel de wereld over om elk feest op z’n kop te zetten met hun duistere act Gunz for Hire. Dit jaar waren de heren zelfs verantwoordelijk voor het anthem van Qlimax. Op 7 december zal dit nummer naast de hits Rebel To The Grave, Twilight Zone, I Need You en Never Scared ongetwijfeld te horen zijn tijdens een nieuwe editie van het Hardstyle event van Amstelland.

Ran-D wordt bijgestaan door lokale held en resident-DJ Dr. Rude. Ondanks zijn drukke schema in binnen- en buitenland heeft hij toch nog een plekje kunnen vinden voor Infectious. De man die er al vanaf het begin af aan bij is in Amstelveen, zal er deze editie wederom bij zijn en weer een lekkere stevige set komen neerzetten!

Naast deze twee grote namen is er ook ruimte voor talent. Rough Nation, Hardstyle Defenders, Unishock en Bassfeeder vullen de rest van de avond met de hardste en de stevigste beats van dit moment.

Donderdag 12 december 2013 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 5,00 vvk | €7,00 deur

Local the Night. Vanavond een spiksplinternieuwe Local The Night met drie bands uit de regio. De afgelopen jaren is Local The Night in P60 voor meerdere lokale bands de opstap geweest naar groot succes. Acts worden gescout voor voorprogramma’s in onder andere P60 en komen in contact met andere bands om samen mee te spelen. Local The Night is daarom een prima manier om je netwerk te vergroten, podiumervaring op te doen en meer optredens te genereren.

Vrijdag 13 december 2013 | zaal open 20:00 | aanvang 20:00 | € 12,00 vvk | € 15,00 deur Speakerz. Altijd uitverkocht, altijd feest, het is weer tijd voor Speakerz! Speakerz is het tienerfeest van Amstelveen voor kids van 12 t/m 15 jaar oud. Iedere twee maanden zorgt Speakerz voor een uitverkochte zaal en de beste line up aan DJ’s om de hele avond op los te gaan. Wees er snel bij, want voorgaande edities waren in no time uitverkocht. 

Zaterdag 14 december 2013 | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 12,00 vvk | €1 5,00 deur. Onbezonnen. Zijn jullie klaar voor nieuwe Onbezonnenheid? Na een heerlijke zomer met een uitverkochte Sugar Factory & een stage op SummerDance Festival vindt onbezonnen voor het eerst plaats in de P60!

Bereid je weer voor op één groot gekkenhuis want voor deze editie heeft de organisatie twee enorme sexy mannen weten te strikken. Geza Weisz & Manuel Broekman zullen voor de aanwezige feestbeesten een compleet onbezonnen dj set neerzetten. Verder op de avond zullen de toppers Novaro Deux , Flair Brothers, Morris de Graaff, Juun, Tjalle, El Due en Tivaro hun kunsten achter de draaitafels vertonen. De avond wordt gehost door MC Dirtykid.

Woensdag 18 december 2013 | zaal open 19:30 | aanvang 20:00 | GRATIS. P60 Plugt Uit @p60 café. Woensdag. De sleur van het werk/school zit er al goed in en het weekend is nog niet in zicht. Daarom hebben we goed nieuws! Want je kunt weer elke woensdagavond terecht in het P60 café.

We hebben per maand vier woensdagen te vullen en dat doen we met verschillende concepten. Zo komen liefhebbers van comedy, akoestische muziek, spelletjes, nieuw talent en jammen allemaal aan hun trekken. De overeenkomst? Het is laagdrempelig, iedereen is welkom en het beste van dit alles is: Het is GRATIS! Vanavond doen we weer even een tandje terug en trekken we de stekker eruit. Een avond, waarbij alleen de essentie overblijft, dompel je onder in de warme klanken van het kale lied.

Vrijdag 20 december 2013 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 15,00 vvk | € 17,50 deur. Combichrist +Nocx + Aztlan Zidonia. Andy en Mr. Peterson van COMBICHRIST geven een electronische old school set. Na het concert is er nog een afterparty tot in de vroege uurtjes.

Zoals de heren zelf zeggen “COMBICHRIST is fired up and ready for action”. En het wordt gegarandeerd een beukende avond. De band uit Noorwegen gaat vanavond namelijk terug naar de essentie. Het succesvolle oude werk komt aan bod in een speciale "Everybody Hates You" electro show met vooral werk van hun eerste 2 albums.

Combichrist  Amstelveen
(Bron P60 - 2013)

Combichrist is een Electronic Body Music/Techno Body Music act uit Noorwegen


De formatie onder leiding van frontman Andy LaPlegua stort bakken vol met EBM, Techno en Industrial leeg over het publiek. Tel daar de energieke live-show bij op en je hebt één van de beste live acts uit de (Cyber)Goth scene. Gewoonweg een live ervaring die je als fan een keer meegemaakt moet hebben. Als support nemen de Noren NOCX en Aztlan Zidonia mee.

NOCX is sinds 2011 een begrip binnen de Haagse Industrial scene en hard op weg naar nog heel veel dansvloeren binnen en buiten Nederland. Want wat krijg je, als je 90er jaren Hardcore/Rave in een blender stopt met een Metal vibe, afblust met 80ís foutheid? Of heel veel ellende, of NOCX! Ze hebben al hun kunsten vertoond op Sector-B, Machinery en Summer Darkness. Tip voor de plaatselijke bewoners: verstevig je fundering, dit gaat los!

Aztlan Zidonia (Mexico) begon in 2010 met het produceren van muziek. Na een goed ontvangst tijdens Spelbound Party in de OCCII (Amsterdam) besloot hij verder te gaan met het maken van Alternative Electronic muziek. De Latino verrast met een geraffineerde mix van EBM, Techno en high energy beats met Spaanse lyrics. Deze jonge Mexicaan is hot & spicy en zal je verrassen met zijn persoonlijke 'touch' die hij vertaald in zijn muziek.

INDUSTRIAL AFTERPARTY

Wie na deze daverende show nog energie over heeft kan los tot in de vroege uurtjes met DJ Nachtraaf, DJ Lordbone en DJ FritZ! DJ Nachtraaf is een opkomende DJ die de grenzen op zoekt van (Cyber)Gothic/Industrial en daarmee snel een naam aan het opbouwen is binnen de Dark Alternative Dance scene. Nachtraaf was dit jaar reeds te zien op Summer Darkness, Sector-B vs Machinery, Cyberia en The League of Extraordinary DJs. Daarnaast organiseert Nachtraaf zijn eigen avonden; Gothikus Industrialis in Den Haag voor de gevestigde namen en  The New Industrial Generation voor aspirant DJ's!

DJ Lordbone ( België ) begon zijn DJ carriere in 2012 op Nocturna, waar hij al snel Resident DJ werd. Na 1 jaar werd hij als eerste Industrial DJ van België uitgenodigd voor het Triton Festival in New York. Het duurde niet lang voor andere clubs wilden delen in het succes en draaide Dj Lordbone op onder andere: ParadoX, Cybertron, Vampireparty en, Hell-ektroshock. Keer op keer levert Dj Lordbone wat je van hem verwacht, een aangename avond vol dans, Industrial en plezier!

DJ FritZ draaide zijn eerste eerste plaatjes in 2006, toen sloeg het virus toe en begon FritZ met het organiseren van Nachtwacht. Er volgden enkele jaren Nachtwacht en verschillende bookingen op oa. Cyberia, Freitag en het voormalige Unitas. FritZ is breed ingesteld en is nooit bang geweest voor een uitstap naar een ander genre, maar de grootste liefde blijft Industrial. Het geëxperimenteer op nachtwacht is al jaren voorbij, maar FritZ gaat door met het brengen van sfeer, gevoel en beleving.

Suite

DJ G.Host (Zuid-Afrika) deelt zijn collectie van Gothic Rock, Electrogoth en Darkwave al met de dansvloeren sinds begin jaren '90. Hij gebruikt zijn muziek om gevoel, en een krachtige, majestueuze atmosfeer op te bouwen. DJ Zjon & Fred organiseren al meer dan 20 jaar Gothic/New Wave feesten en zijn bekend van hun avonden in de De Rockz (Leidschendam) en op diverse locaties in Den Haag. Momenteel zijn ze nog steeds actief als resident DJs in De Vinger bij de Goth Class-X en Wave Class-X.

Zaterdag 21 december 2013 | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 10,00 vvk | € 12,00 deur. HAM (Hard As (A) Motherfucker) . Line-up: 50 CARROT (UK), Jarreau Vandall b2b Blaxton, Apex Rise, Gluttony b2b Yalp

Ham is een nieuwe avond in P60 die voor de eerste keer zal plaatsvinden op 21 december. Tevens is 21 december ook het eenjarige bestaan van de organisatie achter deze avond, Apocalypse Events!

HAM staat voor keihard gaan. Hard As (a) Motherfucker om precies te zijn. Op deze nieuwe avond zal je voornamelijk veel Trap, Hiphop, Glitchhop, Triphop en Dubstep voor je kiezen krijgen. Een lekker eclectische mix van fijne dansbare muziek dus!

Op onze eerste editie zal 50 Carrot (UK) headlinen. 50 Carrot is pas 18 jaar jong en nu al een zwaar gevestigde naam in de Dubstep-scene. Naast Dubstep houdt hij zich tegenwoordig ook al bezig met het produceren van Trap onder zijn sideproject.

Apex Rise is een local uit Amsterdam en is op weg om een flinke naam in de Trap-scene te worden. Met meer dan 90.000 views op zijn remix van Guerilla Speakerz’ ‘Holla’ op het Trapcity-kanaal op YouTube en met nog meer dan 130.000 views op zijn Megamix op Youtube, doet hij het online erg goed. Bovendien heeft hij laatst als Headliner zijn eerste internationale gig in Finland gehad op Trap the Bass!

Zaterdag 28 december 2013 | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 15,00 vvk | € 20,00 deur. Cyndium presents Retrospect. Een injectie van bekende, maar bovenal ook minder bekende juweeltjes van weleer zal bij de bezoekers weer voor de broodnodige dosis early hardcore in hun bloedbaan zorgen.

Dinsdag 31 december 2013 | zaal open 22:00 | aanvang 22:30 | € 10,00 vvk | € 15,00 deur. NYE: Lekkere plaatjes . Heb je nog geen plannen gemaakt voor oud en nieuw? En heb je ook nog geen idee, wat je zou moeten doen? Stop dan maar met zoeken, want je kunt net als vorig jaar weer in het P60 Café terecht! Geen grote onpersoonlijke zalen, maar gewoon drank, lekkere plaatjes en gezellige mensen voor een zacht prijsje. Want samen met je vrienden beleef je voor maar € 10,- pp een te gekke avond en krijg je meteen zin in 2014.

Tijdens deze editie van lekkere plaatjes draaien je favoriete P60 DJ’s. Niet te moeilijk, lekker dansen op muziek van toen en nu: pop, indie, dance, electro en nog veel meer! Wat hebben we verder allemaal in de planning hebben? Dat is nog even een verassing maar we kunnen garanderen, dat het net als vorig jaar een top avond wordt! Intiem, gezellig en feest! Wat wil je nog meer? Ga met je favoriete poppodium het nieuwe jaar in!

Komende shows P60 Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2013)

Za 04 jan        Hadewych Minis

Vr 10 jan        The Fortunate Sons (creedence clearwater revival tribute)

Za 11 jan        Nina Hagen’s Wild Romance

Do 16 jan        JP den Tex

Vr 24 jan        Berget Lewis 

Do 06 feb        Zeno – tribute to Toto

Za 15 feb        Yellow Claw

Za 31 jan        Keizer

Vr 14 mrt        The Beat

Vr 21 mrt        Anneke van Giersbergen

Vr 18 apr        TRIBUTE2BOBMARLEY door RootsridersAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.