Bijgewerkt: 15 april 2024

Overzichtstentoonstelling Atelierroute in SBK

Nieuws -> Cultuur

Bron: SBK
01-06-2007

Feestelijke opening Overzichtstentoonstelling Atelierroute in SBK Amstelveen, de kunstuitleen.

Op 16 en 17 juni 2007 is het weer zover. Tientallen kunstenaars in Amstelveen openen de deuren van hun ateliers om mensen de gelegenheid te geven de kunstenaar in zijn werkomgeving te ontmoeten.

SBK Amstelveen
(SBK - 2007)

Het logo van de Kunstuitleen Amstelveen63 kunstenaars doen mee aan deze atelierroute en de ateliers zijn te herkennen aan het hierbij afgedrukte affiche.  In de kunstuitleen en bij de ateliers van de kunstenaars zal een routebeschrijving verkrijgbaar zijn waarop alle locaties van de route afgebeeld zijn.

Vorig jaar was er gedurende het weekeinde van de atelierroute een overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars te zien in de SBK Amstelveen, de kunstuitleen. 

Dit jaar is er een overzichtstentoonstelling te zien gedurende twee weken voorafgaand aan de route.

Deze tentoonstelling zal in aanwezigheid van de kunstenaars op vrijdagmiddag 1 juni 2007 om 15.30 uur feestelijk geopend worden door Frans Hellendall, Wethouder van Cultuur.

U, lezer van dit artikel, bent van harte uitgenodigd om deze opening bij te wonen en onder het genot van een glas wijn de kunstwerken te bekijken en een praatje te maken met verschillende kunstenaars.

U vindt de kunstuitleen aan het Stadsplein 103, 2de etage Bibliotheek.

Voor meer informatie over de Amstelveense Atelierroute 020-6452333  of www.sbkamstelveen.nl.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.