Bijgewerkt: 6 juni 2023

Overval bij Meander

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
19-08-2008

Een medewerker van een kledingwinkel is op maandagochtend 18 augustus 2008 rond kwart over tien bij de Meander door een man overvallen toen hij geld wilde wegbrengen. Het 69-jarige slachtoffer liep met het geld naar zijn auto toen hij door iemand werd ingehaald en traangas in zijn ogen gespoten kreeg. De dader is er rennend met de tassen met geld vandoor gegaan.

Het slachtoffer uit Amstelveen ging met hulp van een getuige in een auto achter de man aan. Hierop volgde een korte achtervolging. Tijdens zijn vlucht liet de overvaller de tassen met de buit achter op een parkeerplaats. Het geld kon toen door de medewerker worden teruggepakt. De overvaller is ervandoor gegaan, van hem ontbreekt ieder spoor.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Het signalement van de verdachte luidt als volgt:

- lengte ongeveer 1.85m

- licht getinte huidskleur

- leeftijd tussen 20 en 25 jaar

- groene legerbroek

- zwart jack

- wit t-shirt

- rood baseballpetje

Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie, op telefoonnummer 0900-8844. Uiteraard kan dit ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000. Het Overvallenteam van district 4 heeft de zaak in onderzoek.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.