Bijgewerkt: 18 mei 2024

Overeenkomst tussen de STAV en AV Startbaan

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
09-01-2012

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van atletiekvereniging Startbaan op zondag 8 januari 2012 vond op feestelijk wijze de ondertekening van de overeenkomst tussen de Stichting Topsport Amstelveen en AV Startbaan plaats.

De overeenkomst bekrachtigt de subsidie die de Stichting Topsport Amstelveen heeft toegekend aan de atletiekvereniging om het sporttechnische beleidsplan voor de periode 2012-2015 te helpen realiseren.

Startbaan Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2012)

Gerard Braam (r) van de Stichting Topsport Amstelveen , feliciteert Ivo Bouwman, bestuurslid van AV Startbaan met de overeenkomst


Het sporttechnische beleidsplan stelt de verdere ontwikkeling van een goed opgeleid trainerscorps centraal. Dat is het startpunt voor verdere talentontwikkeling, waarbij ook talentherkenning en ondersteuning door middel van sportmedische begeleiding een belangrijke rol spelen.

AV Startbaan spreekt hiermee de ambitie uit om de topsportafdeling te gaan versterken in de nabije toekomst. De Stichting Topsport Amstelveen deelt deze ambitie en kende AV Startbaan op basis van dit plan een subsidie toe van € 15.000,- over een periode van drie jaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.