Bijgewerkt: 18 mei 2024

Overeenkomst tussen Greenport Aalsmeer en Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Greenport
12-09-2014

Aalsmeer - Op 11 september 2014 ondertekenden Ad Verburg, (CDA) wethouder van de gemeente Aalsmeer namens Greenport Aalsmeer en Hans Mulder, directeur van het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam, een convenant. Met dit convenant willen ze de samenwerking tussen beide organisaties bezegelen. Doel van de samenwerking is om werkgevers in de regio Greenport Aalsmeer te ondersteunen bij hun zoektocht naar personeel.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Ad Verburg (l) en Hans Mulder tijdens het ondertekenen van het document over de samenwerking


Het Werkgeverservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) is een samenwerkingsverband van UWV WERKbedrijf, Re-integratiebedrijf Amsterdam, AM-groep en de gemeenten Uithoorn, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Haarlemmermeer, Diemen, Amsterdam, Amstelveen en Aalsmeer. Werkgevers die op zoek zijn naar gekwalificeerde medewerkers (in dienst, of gedetacheerd) of naar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, kunnen bij WSP Groot-Amsterdam terecht. Werkgevers kunnen hun vacature melden en het WSP gaat – kosteloos – op zoek naar de juiste kandidaat.

De samenwerking tussen Greenport Aalsmeer en het WSP Groot-Amsterdam is volgens Verburg een logische stap: “Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam heeft mensen in zijn bestand die op zoek zijn naar werk. En de tuinbouwsector heeft goed gekwalificeerde mensen nodig. Via deze samenwerking kunnen we vraag naar en aanbod van personeel dichter bij elkaar brengen.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.