Bijgewerkt: 23 mei 2024

Oud en jong loopt en rolt samen in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
21-09-2015

Afgelopen woensdag 16 september 2015 hebben ruim 50 ouderen en 60 kinderen samen deelgenomen aan Amstelveen loopt en rolt. De weergoden waren ons goed gezind. Het was een feestelijke middag, waarbij de ouderen met en zonder rollator, gewapend met stempelkaart en stappenteller in 20 minuten meer dan 800m op de atletiekbaan liepen. Enkelen liepen zelfs in totaal 1600m! Deze loop werd gevolgd door de kidsrun, waarna naast de winnaars ook de winnende basisschool gehuldigd werd : De Cirkel!

Foto Amstelveen
(Foto Noëlle van der Lende@FotoFactor.nl - 2015)

Oud en jong loopt en rolt samen in Amstelveen op Atletiekvereniging Startbaan


De wethouders Peter Bot (BBA) en Jeroen Brandes (PvdA) waren aanwezig om alle deelnemers aan te moedigen en de medailles uit te reiken. Zij benadrukten nog eens het belang van bewegen voor jong en oud en zagen met eigen ogen, hoe iedereen genoot! Voor de jeugd organiseerden leerlingen van de Panta Rhei allerlei atletiekactiviteiten en de fietsende DJ Oscar van Bergen maakte er een muzikaal feestje van.

Er was voor iedereen koffie, thee en lekkere gezonde hapjes, gemaakt door medewerkers van Roads. Daarnaast was er gelegenheid om duofietsen uit te proberen, of in een Canta ( firma Waaijenberg) te rijden. Je kon  kijken bij de firma ‘Fietsen op maat’ hoe je je eigen fiets kunt aanpassen. Ook een verwennende stoelmassage door Vivid Touch voor de mantelzorgers behoorde tot de mogelijkheden. Met een ijsje van Da Vinci werd de middag afgesloten. Atletiekvereniging Startbaan faciliteerde het evenement. Samen met alle vrijwilligers zorgden medewerkers van het bedrijf Level 3 voor begeleiding en ondersteuning. De Amstelveen loopt en rolt is georganiseerd in het kader van VitaalPlus .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.