Bijgewerkt: 20 mei 2022

Optreden van bluesband Ramblin' Dog in wijkcentrum Alleman

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stichting Tpodium
18-03-2019

Als een deel van de serie 'Blues in de wijk' vindt op vrijdag 22 maart 2019 van 20.00 tot 23.00 uur in wijkcentrum Alleman te Amstelveen het optreden plaats van akoestische bluesband Ramblin' Dog. Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten der tijden in hun verschillende stijlen.

De bandleden hebben een ruime muzikale ervaring die je terug hoort in hun mix van gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde blues songs. Het spelen van blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van deze vier illustere heren; bestaande uit:

Joep de Greef – zang, bluesharp en gitaar, Frank Reemers – gitaar en zang, Markus Trum – basgitaar, Maurice Meesters – cajon en percussie. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en ook Europese blues-scene. Hun debuut CD ‘We will Voodoo You’ (2017) was een instant succes! Het nummer ‘John the Revelator’, een traditional gospel blues song met call and response, voor het eerst op de plaat gezet in 1930, door Blind Willie Johnson, maakt de CD bijzonder.Overige nummers zijn allemaal van eigen hand en zijn stuk voor stuk korte verhaaltjes over drank, vrouwen, God, den duvel en ook duistere kant van de mens; oorlog, liefde & passie. Ja, deze band bezorgt je kippenvel en de neiging om te dansen?! Locatie: Wijkcentrum Alleman; (optreden vrijdag 22 maart tussen 20.00 en 23.00 uur). Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Bereikbaar met tram 5 en bus 55 vanaf station Zuid – halte Onderuit. Er is voldoende vrije parkeergelegenheid. JA.ZZ IN DE BUURT & BLUES IN DE WIJK wordt geprogrammeerd door de ‘Stichting Tpodium’.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.