Bijgewerkt: 26 februari 2024

Optreden van Macka B in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
27-10-2023

Macka B, ook wel bekend als 'The Teacher,' zal op 3 december 2023 optreden in Amstelveen, in P60. Hij brengt zijn unieke mix van sociaal bewuste teksten en aanstekelijke positiviteit naar reggaeliefhebbers én fans van opbeurende muziek.

Macka B's (Christopher MacFarlane 1966) opmerkelijke reis begon in zijn jeugd op de soundsystems van Wolverhampton, Engeland, en heeft hem naar de top van de reggaewereld gebracht, waar hij wordt gezien als een van de meest gerespecteerde reggae-artiesten wereldwijd. Zijn indrukwekkende carrière beslaat meer dan vier decennia, waarin hij niet minder dan 20 albums heeft uitgebracht en het publiek heeft weten te boeien met zijn meeslepende muziek en principiële boodschap.Een voortdurende zoektocht naar muzikale vernieuwing houdt Macka B aan de top van de reggaescène, en zijn optredens op podia over de hele wereld blijven inspireren en vermaken. Bovendien heeft hij het digitale tijdperk omarmd en is hij een internetfenomeen geworden met zijn virale raps op "Medical Mondays" en "Wha Me Eat Wednesdays," waarin hij pleit voor gezonde voeding en veganisme. Zijn "Cucumba"-rap heeft honderden miljoenen views verzameld, en hij heeft een toegewijde online aanhang, met bijna 500.000 fans op Facebook en meer dan 300.000 op Instagram.

Mis niet de kans om de magie van Macka B en zijn Roots Ragga-band live te ervaren op 3 december in P60, Amstelveen. Zijn optreden belooft een grote glimlach op je gezicht te toveren, terwijl hij zijn positieve boodschap en compassie deelt met iedereen in de zaal. Op 03 december 2023 staat hij live op het podium van Poppodium P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: https://p60.nl/macka-b  Dit concert is een samenwerking tussen P60, BoomBax en Zensocial Productions.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.