Bijgewerkt: 20 juli 2024

Opening van het expositieseizoen 2012 op Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
26-03-2012

Van 29 maart t/m 15 april 2012 zullen drie kunstenaars, te weten aquarelliste Astrid Veeger, schilderes Elly Barends en keramiste Paula Schulte, hun werk exposeren tijdens de eerste tentoonstelling van dit seizoen.

De expositie zal op zondag 1 april 2012 om 14:30 uur worden geopend door oud-wethouder van kunst en cultuur en huidig fractievoorzitter van D66 in Amstelveen Rien Alink.

De kunstenaars

Astrid Veeger Amstelveen
(Bron Wester- Amstel - 2012)

Een aquarel van Astrid Veeger


De aquarellen van Astrid Veeger zijn geabstraheerd tot geometrische figuren waarbij de afbeelding herkenbaar blijft. Haar kleurgebruik is intensief en roept onmiddellijk mediterrane associaties op.

Elly Barends Amstelveen
(Bron Wester- Amstel - 2012)

Een schilderij van Elly Barends


Schilderes Elly Barends heeft als belangrijkste thema stillevens, de natuur en vooral de dieren. In de techniek van acryl en olieverf maakt zij mooie realistische en abstracte schilderijen.

Zij is goed in staat om haar emoties in haar schilderijen weer te geven met de technieken van acryl en olieverf.

Keramiste Paula Schulte maakte speciaal voor de expositie op Wester-Amstel een mooie keramiek collectie rondom wonen. Zij exposeert een serie Surinaamse slavenhuisjes die geïnspireerd zijn op haar reis naar Suriname.

Schulte Amstelveen
(Bron Wester- Amstel - 2012)

Keramiek van Paula Schulte


Openingstijden van de expositie: Donderdag t/m zondag 12.00 tot 16.30 uur. Toegang gratis

www.wester-amstel.nl  Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.