Bijgewerkt: 25 juni 2024

Opening gedichtenroute 2015 op buitenplaats Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
04-05-2015

Zaterdag 9 mei 2015 om 12 uur is de opening van de gedichtenroute op Buitenplaats Wester-Amstel. Zoals elk jaar zijn er in het park van de buitenplaats Wester-Amstel van mei tot oktober gedichten van een Nederlandse schrijver, of schrijfster te lezen.

Foto Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2015)

Axes jazz power concert van Toon Tellegen en van het Wisselend Toonkwintet in oktober 2014. Antonius Otto Hermannus (Toon) Tellegen 1941) is een Nederlandse schrijver, arts en dichter die vooral bekend is om zijn kinderboeken. Vooral zijn dierenverhalen rond de mier en de eekhoorn zijn erg geliefd en worden ook door volwassenen graag gelezen vanwege de amusante, bizarre situaties en filosofische diepgang


Deze gedichtenroute is dit jaar gewijd aan Toon Tellegen. Hij is het meest bekend van zijn verhalen voor kinderen (en volwassenen) met dieren in de hoofdrol, maar hij schrijft ook en met grote regelmaat gedichten. De gedichtenroute wordt zaterdag 9 mei 2015 om 12 uur in aanwezigheid van de dichter geopend. Adres: buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.