Bijgewerkt: 19 mei 2024

Open middag 2017 bij Watersportvereniging aan de Amstelveense Poel

Nieuws -> Sport

Bron: Watersportvereniging Amstelveen
31-03-2017

Al ruim 35 jaar wordt er in het voor- en het najaar door vrijwilligers een zeilcursus en een surfcursus gegeven op de Amstelveense Poel, en daarvoor is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij de Watersportvereniging Amstelveen (WSA) wordt zeil- en windsurf les gegeven aan volwassenen en aan kinderen. Tijdens de zeilcursus worden zij spelenderwijs vertrouwd gemaakt met het water, de wind en het varen op verschillende boten, of windsurf boards. Er wordt lesgegeven door fanatieke en ervaren zeilers en windsurfers.

Leeftijd voor zeilers: Vanaf 9 jaar (A- en B zwemdiploma). Leeftijd voor surfers: Vanaf 12 jaar (A- en B zwemdiploma). Aantal lessen: 5 zondagen 12.00 – 17.00, start op 7 mei. Lesgeld: Leden € 55,- / Niet-leden € 105,- (inclusief 1 jaar aspirant lidmaatschap)

Foto Amstelveen
(Foto WSA - 2017)

Bij de Watersportvereniging Amstelveen (WSA) wordt zeil- en windsurf les gegeven aan volwassenen en aan kinderen


Door de hulp van de leden die af en toe de handen uit de mouwen steken, is het lidmaatschap relatief goedkoop. Een gezins- of persoonlijk lid van de WSA krijgt een sleutel van het terrein en kan zo zonder verdere kosten gebruik maken van de boten, de planken en het terrein. Met gezin, of vriendjes in de Optimisten of Pico’s, een potje suppen, of lekker uitwaaien op een surfplank.

Maar gewoon op het grasveld, of de steiger van het zonnetje genieten en bbq-en kan ook, omdat de WSA een prachtig lommerijk terrein tot haar beschikking heeft aan de rand van het Amsterdamse Bos, inclusief glijbaan en slingertouw in de grote oude boom (naast het terrein van Van Diem en achter Prominent, aan de Handweg 131). Een verlenging van je achtertuin aan het water! Kijk voor meer informatie op www.wsawatersport.nl of kom op zondag 2 april 2017, of zondag 7 mei naar de open middag van 14.00 tot 17.00 uur. Het watersportseizoen gaat bijna van start: er is nog plaats voor nieuwe leden bij WSA. Adres: Handweg 131, 1185 TW AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.