Bijgewerkt: 17 april 2021

Open dag bij de Verdieping Amstelveen

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Victor Barbiers
07-11-2013

De Verdieping Amstelveen een nieuwe invulling van het MOC gebouw

Open dag op zaterdag 9 november 2013 van 11:00-16.00 uur in de Verdieping Amstelveen . Onder de verzamelnaam De Verdieping hebben zich op de tweede en derde etage van het MOC gebouw aan de Lindenlaan 75 diverse praktijken en studio’s gevestigd. Het aanbod is gericht op fysieke en geestelijke gezondheid, individuele groei en verdieping.

Zo worden in twee zalen diverse vormen van Yoga aangeboden, waaronder kinder- en tieneryoga, yoga voor ouderen en mensen met fysieke beperkingen. Daarnaast is er Mindfulness, Tai Chi, Dans en babymassage. In de andere praktijken worden  Massage, Natuurgeneeswijze, Holistisch Leren en Werken, Gezondheidsbegeleiding, Mobilizing Awareness & Massage en Spiritual Coaching aangeboden.

Om kennis te kunnen maken met het gehele aanbod, organiseert De Verdieping op zaterdag 9 november 2013 een Open Dag van 11.00 - 16.00 uur. Er zijn op deze dag gratis proeflessen, lezingen en massages, alsook allerlei kennismakingsacties. Voor de agenda kijk op de website: www.deverdiepingamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.