Bijgewerkt: 18 juni 2024

Open Kringavond in Oude Veiling in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Rob van Dijk, voorzitter Kringen Amsterdam
17-09-2012

Aalsmeer - De Kringen organiseert donderdag 27 september 2012 een Open Kringavond in de Oude Veiling, Marktstraat 19 in Aalsmeer voor homo's, lesbo's, biseksuelen en transgenders van alle leeftijden (18+).

De avond duurt van 20.00 – 22.00 uur en is bedoeld om mensen kennis te laten maken met De Kringen. Bij voldoende belangstelling kunnen dan in oktober één of meerdere kringen starten. Dit kunnen Kringen voor jongens, mannen, meiden of vrouwen zijn, maar ook gemengd. Ook belangstellenden uit Amstelveen, Uithoorn, Kudelstaart, Hoofddorp e.o. Zijn van harte welkom. Iedere deelnemer ontvangt een gratis drankje. Aanmelden en meer informatie: mdeikelenboom-prive@live.nl .

Kringen Amstelveen
(Bron De Kringen - 2012)

Het logo van 'De Kringen'


De Kringen organiseert in heel Nederland meer dan 100 gespreks- en gezelligheidsgroepen voor homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders (zie www.kringen.nl ). In Amsterdam zijn 16 Kringen, voor jongeren, vrouwen en mannen van 18 – 80 jaar. Ook is er een bi-mannenkring en een gemengde Kring.

De (vijf tot veertien) leden komen meestal één keer per maand bij elkaar thuis voor leuke gesprekken, activiteiten en uitgaan. Kringen Amsterdam hoopt vanaf oktober voor Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp en omgeving ook één of meerdere Kringen te beginnen.

De avond in de Oude Veiling begint met een kennismakingsspel. Daarna volgt een discussie en na een korte pauze een gezamenlijke activiteit. Uiteraard wordt nader toegelicht wat De Kringen precies zijn, wat je van de nieuwe Kring en de kringleiders kunt verwachten en wat jouw rol daar in is.

Die is groot, want iedere Kring bepaalt zelf wanneer en hoe vaak men bij elkaar komt en wat men wel en niet doet. Bovendien kunnen kringleden ook buiten de vaste kringavond om afspreken om uit te gaan, of activiteiten te ondernemen. Meer weten of je aanmelden? Stuur een mailtje naar mdeikelenboom-prive@live.nl  . Hoe dan ook: De Kringen ontmoet je.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.