Bijgewerkt: 24 juli 2024

Open Dag 2011 Watersportvereniging Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Peter Post
22-03-2011

Wil je zeilen en surfen in Amstelveen? Zondagmiddag 27 maart 2011 is Open Dag bij de Watersportvereniging Amstelveen

 Watersportvereniging Amstelveen, kortweg WSA, houdt op zondagmiddag vanaf 13.00 tot 16.00 uur een Open Dag om jullie kennis te laten maken met de watersportfaciliteiten in Amstelveen. De WSA is een actieve vereniging met een 200tal leden. Het clubterrein bevindt zich aan de Handweg 131 te Amstelveen (zie voor locatie www.wsawatersport.nl/contact ).

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Zeilboten van WSA in de haven van het clubterrein


Vanaf het terrein is een open verbinding met de schitterende Poel, met fantastische zeil- en surfmogelijkheden.  Naast de zeil- en surfsport worden er gedurende het gehele jaar nevenactiviteiten georganiseerd.

Het is de doelstelling van de vereniging om de watersport voor iedereen toegankelijk te maken. De vloot bestaat uit open boten van het type Flying Arrow, Volksboot, Laser Pico's, Optimisten, en professionele surfplanken.

Naast het vrij gebruik van dit materiaal voor de leden die al kunnen zeilen of surfen, worden er ook jaarlijks zeil- en surflessen gegeven, zodat iedereen op de juiste wijze van deze vormen van watersport kan genieten. Je bent van harte uitgenodigd om zondagmiddag te komen kijken bij de WSA.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.