Bijgewerkt: 15 juli 2024

Open Dag 2009 Watersportvereniging Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: WSA
14-04-2009

Watersportvereniging Amstelveen, kortweg WSA, houdt op zaterdag 18 april 2009 vanaf 13.00 tot 16.00 uur een Open Dag om de inwoners van Amstelveen en omgeving kennis te laten maken met de watersportfaciliteiten in Amstelveen.

De WSA is een actieve vereniging met 200 leden. Het clubterrein bevindt zich aan de Handweg 131 te Amstelveen, gelegen naast het Funcenter van Diemen en vlak bij de historische kerk. Vanaf het terrein is een open verbinding met de schitterende Poel, met fantastische zeil- en surfmogelijkheden.

Zeil Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Surfer en een zeilboot van WSA op de Poel


Naast de zeil- en surfsport worden er gedurende het gehele jaar nevenactiviteiten georganiseerd. Het is de doelstelling van de vereniging om de watersport voor iedereen in Amstelveen en omliggende gemeenten toegankelijk en betaalbaar te houden door aantrekkelijke contributies.

De vloot bestaat uit open boten van het type Flying Arrow, Laser Pico's, Optimisten, professionele surfplanken. Naast het vrij gebruik van dit materiaal voor de leden die al kunnen zeilen of surfen, worden er ook jaarlijks zeil- en surflessen gegeven, zodat iedereen op de juiste wijze van deze vormen van watersport kan genieten.

Op de site www.wsawatersport.nl  is meer informatie over de WSA te vinden.

U bent van harte uitgenodigd bij de WSA.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.