Bijgewerkt: 16 juni 2024

Open Atelier Weekend van Sunny en Petra op 7 en 8 maart 2015!

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Sunny Neeter
03-03-2015

Aalsmeer - Kom dan naar ons Open Atelier Weekend van 7 en 8 maart 2015 het voormalige Wellant College aan de J.P. Thijsselaan 12 in Aalsmeer, waar een aantal kunstenaars sinds 2 jaar een schitterend atelier hebben.

Foto Amstelveen
(Foto Sunny Neeter - 2015)

Kalender van Sunny Neeter


Twee van deze ateliers zijn in het weekend van 7 en 8 maart geopend voor belangstellenden, of om zomaar even een kijkje te nemen, of om inspiratie op te doen en een kopje koffie, of thee te drinken. Beeldend kunstenaar Sunny Neeter: 'Ik ben lekker aan het werk in mijn eigen atelier, bezig met een schilderij die de uitstraling van een oude muur gaat verbeelden. Het schilderij is opgebouwd uit meerdere lagen van verschillende materialen zoals acrylverf, krijt, oude gevonden stukken roest etc. ……  Ik experimenteer steeds weer met allerlei verschillende materialen en technieken. Je krijgt verrassende mooie structuren door maar gewoon je gevoel te volgen, je “ding” te doen en je ziet vanzelf wel, waar het toe leidt.

Foto Amstelveen
(Foto Sunny Neeter - 2014)

Workshop mixed media in Aalsmeer in 2014


Ik ben ook bezig om workshops te geven met gemengde technieken.  Op 14 en 28 maart 2015 van 1 tot 4 uur zijn de volgende in aantocht. Heb je zin om een keer mee te doen dan kan dat. Verderop in de gang is Petra Költgen van Deco Peet aan het werk. Zij geeft met krijtverf en wax allerlei meubels een nieuw uiterlijk. Al vele Aalsmeerders hebben haar ingeschakeld om kasten, tafels, dekenkisten en andere dierbare meubelstukken aan te passen aan nieuwe trends of smaak.

Foto Amstelveen
(Foto Sunny Neeter - 2015)

Opgeknapte meubels van Petra Költgen


Ze legt graag uit, hoe ze te werk gaat, of geeft een rondleiding door haar inspirerend atelier. Zo staan er meubels, die zijn 'gered' van rommelmarkten en al een mooie, kleurige uitstraling hebben gekregen. Ook kleinere woonaccessoires als kisten, dienbladen, krukjes en stoeltjes zijn er te zien en te koop. En natuurlijk kunt U ook informatie krijgen over het 'restylen' van uw eigen meubel.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.