Bijgewerkt: 18 mei 2022

Open Atelier Expositie bij Greet Leuven

Nieuws -> Cultuur

Bron: Greet Leuven
01-11-2006

Op vrijdag 17 en zondag 19 november 2006 van 12.00 tot 18.00 uur zijn de ateliers van Greet Leuven, Maarten Kramer en Christa Logman open voor publiek. Sinds januari 2006 hebben de kunstenaars een nieuwe (tijdelijke) werkplek gevonden op het kantorenpark Beukenhorst-Oost aan de Siriusdreef 29-33 in Hoofddorp.


Doel van het open huis is de introductie van deze nieuwe locatie, een presentatie van het aanbod aan kunstwerken en de mogelijkheden om kunst te beleven of te maken of om via kunst processen op gang te brengen.

Greet Leuven  Amstelveen
(Greet Leuven - 2006)

Compositie van drie kunstwerken van de exposanten met de volgende indeling: Greet Leuven(boven),Maarten Kramer(links) en Christa Logman(rechts)


Directe communicatie

De kunstenaars willen beeldende kunst op een directe manier aanbieden door hun ateliers open te stellen. Er zijn exposities van schilderijen, tekeningen, schalen en objecten. Gastexposant Tanja Koehler presenteert Fantastry Illumination Art, lichtobjecten waarin o.a. halfedelstenen en glas zijn verwerkt. Men kan informatie krijgen over een psychologisch portret, een visueel debat, cursussen, workshops en mogelijkheden van kunstuitleen.

Schilderen, portretten, en muziek

Maarten Kramer zal schilderen op groot formaat in interactie met de bezoekers. Men kan een portret laten tekenen. De kinderen kunnen creatief bezig zijn. Jazz op zondag (14:00 uur): Kim Sutherland, zang en Leo Bouwmeester, piano.

Bedrijvendag

Vrijdag 17 november zijn employees van omliggende kantoren op Beukenhorst oost en west welkom, maar natuurlijk ook medewerkers van andere bedrijven. De openingstijd is van 12:00 tot 18:00 uur, zodat men of in de lunchpauze of aan het eind van de werkdag de mogelijkheid heeft de exposities te bezoeken. De kunstenaars bieden bovendien vele interessante mogelijkheden voor kunst in bedrijf aan.

Ateliers: Siriusdreef 29-33, 2132 WT Hoofddorp – Beukenhorst-Oost / Tel: 023-5615239

Website: Greet Leuven , Maarten Kramer  , X-Arts


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.