Bijgewerkt: 6 december 2023

Op 5 mei zijn de winkels open in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: VCP
03-05-2010

Er is nooit genoeg tijd om te winkelen, daarom is stadshart amstelveen open op woensdag 5 mei.

De lente hangt in de lucht! Nu de zon schijnt, is het tijd om uw garderobe zomerklaar te maken. Kom naar Stadshart Amstelveen voor de juiste accessoires en de nieuwste outfits! Woensdag 5 mei 2010 zijn de winkels open van 09.30 uur tot 18.00 uur.

Laat u inspireren door de nieuwste collecties in onze winkels. Accessoires zijn erg belangrijk dit seizoen. Denk aan armbanden en tassen, more is better! Zondag 9 mei is het Moederdag. Ook voor de leukste cadeaus voor de allerliefste moeder slaag je in Stadshart Amstelveen!

Ook dit jaar zal op 5 mei Keep Them Rolling verschillende demonstraties geven en het Stadsplein vullen met oude legervoertuigen. Zie www.stadshartamstelveen.nl voor het complete programma deze dag! Wilt u op de hoogte blijven of meer weten over onze activiteiten? Houdt de website www.stadshartamstelveen.nl goed in de gaten en meldt u aan voor de electronische nieuwsbrief. Stadshart Amstelveen, daar slaag je altijd!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.