Bijgewerkt: 2 december 2021

Ontmoet je buren in Amstelveen

Nieuws -> Sociaal

Bron: Cardanus
21-09-2009

Op zaterdag 26 september 2009 geven Stichting Cardanus en het Wijkplatform Keizer Karelpark gehoor aan de oproep van het Oranje Fonds en Douwe Egberts om een burendag te organiseren in de wijk. Bewoners in Keizer Karelpark zijn tussen 12.00 – 15.00 uur van harte uitgenodigd om naar de Buurtkamer aan de Van der Hooplaan 180 te komen.

Burendag  Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

Buren met elkaar


Tijdens deze Burendag willen we graag de verhalen horen over de geschiedenis van deze mooie, groene wijk. Kunt u iets vertellen over uw woning, straat, buurtje of voorzieningen in Keizer Karelpark? Heeft u nog (oude) familiefoto’s, foto’s van de straat waarin u woont, van bijzondere zaken die in uw buurt te vinden zijn? Natuurlijk mag het ook gaan om een grappig voorval, of over de (buurt) kinderen die op straat spelen. Het gaat er ons om dat die verhalen (opnieuw) aan elkaar verteld worden.

Kom zaterdag langs in de Buurtkamer in het winkelcentrum van der Hooplaan! Wij noteren uw verhalen en hangen de foto’s op het prikbord. Heeft u al een verhaal aan het papier toevertrouwd, neem dit dan mee. Alle verhalen, aangevuld met foto’s, worden daarna gebundeld in het ‘buurtverhalenboek Keizer Karelpark’.

Op de Burendag wordt vanaf 12.00 uur koffie en thee geschonken. Er staan hapjes klaar die gemaakt zijn door buurtgenoten uit diverse landen afkomstig. Een en ander wordt met muziek opgeluisterd. Het Oranjefonds en het Wijkplatform betalen de kosten van de Burendag.

En dan nog dit. Het Winkelcentrum Van der Hooplaan bestaat dit jaar 50 jaar en op 28 november 2009 is de Grand Finale. Er wordt op die dag o.a. een nieuwe Suzuki Alto verloot. Wanneer u bij 4 verschillende winkels inkopen doet en de kassabonnen in een actie-envelop stopt dingt u mee naar deze hoofdprijs. Wanneer u op de Burendag langs komt neem dan de dubbele kassabonnen mee, dan kunt u die met uw ‘buren’ ruilen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Dorien Mijksenaar: 06 – 51579365 of 020 – 6437744. Meer informatie over de landelijke burendag vindt u op Burendag website.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS