Bijgewerkt: 20 april 2024

Ontdekkingsreis door de sneeuw in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
13-02-2023

In de dansvoorstelling WI WA WIT neemt Dagmar Chittka de kinderen door middel van dans, spel, livemuziek en vormgeving mee op een ontdekkingsreis door de sneeuw in het Amstelveens Poppentheater. Sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht. Bedekt met een laag sneeuw ziet de wereld er heel anders uit. We laten ons vallen in de zachte sneeuw, glijden over het harde ijs en spelen met de sneeuw.  Dagmar en Margriet verleiden de kinderen om samen te kijken, te luisteren en mee te voelen. Iedere voorstelling eindigt met het dansen op het podium.

Foto Amstelveen
(Foto Kees van Putten - 2023)

Rauher Engel in WiWaWit

Over Dagmar Chittka / Rauher Engel. Dagmar Chittka maakt ruim 10 jaar danstheatervoorstellingen voor peuters en kleuters, waarin bijna of niet wordt gesproken. Het werk van Rauher Engel is een mix van beweging, dans, spel en humor. Het gezelschap is een graag geziene gast in binnen- en buitenland: “Begeisterung bei den Allerkleinsten”, schreef de Duitse Pers over WI WA WIT. 



Wi,Wa,Wit door Dagmar Chittka en Margriet de Rijk is te zien op zondag 19 februari 2023 om 14.30 uur Voor iedereen vanaf 3 jaar. Toegangsprijs: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.