Bijgewerkt: 19 mei 2024

Ontdek meer dan 3 miljoen Google eBooks

Nieuws -> Internet

Bron: Google Inc.
07-12-2010

Vandaag is de eerste pagina verschenen in een nieuw hoofdstuk van Google om de toegang tot de culturele en educatieve schatten, zoals dat we kennen: de boeken te verbeteren. Google eBooks is nu in de VS beschikbaar via de gloednieuwe Google eBook website (op dit moment nog in bèta versie) en in 2011 wordt het internationaal gelanceerd.

Intro video van Google eBooks

U kunt bladeren en zoeken in de grootste e-boeken verzameling ter wereld met meer dan 3 miljoen titels, waaronder honderden duizenden boeken zijn te koop. De programmeurs van Google eBooks ontworpen een open structuur. Veel mobiel apparaten zijn compatibel met Google eBooks, van laptops tot netbooks, tablets,tot smartphones met een e-reader applicatie.

Met de nieuwe Google eBooks Web Reader, kunt u boeken kopen, opslaan en lezen van Google eBooks in de cloud. Dat betekent, dat u toegang krijgt naar uw ebooks, net zoals u e-mails in Gmail leest, of foto's in Picasa bekijkt, met behulp van een gratis en met een wachtwoord beveiligde Google-account waar u een onbeperkt aantal ebooks kan bewaren.

Veel Google eBooks zijn auteursrechtelijk beschermd en de uitgevers en de auteur partners verplichten Google om hen te beschermen tegen ongeoorloofd kopiëren en misbruik van de boeken! Lees hier een browser voorbeeld: Alice’s Adventures in Wonderland. Kijk op de website: Google eBookAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.