Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Only Friends viert haar 10e verjaardag!

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Dennis Gebbink
26-01-2010

Op 9 februari 2010 bestaat de Sportclub Only Friends 10 jaar. Only Friends is een vereniging voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Het doel is, om deze kinderen op onbezorgde wijze en met veel plezier te kunnen laten sporten. 

Only friends Amstelveen
(Bron Only friends - 2010)

Het logo van de Sportclub Only Friends 10 jaar


De club, die 9 februari 2000 begon met 8 voetballende leden, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige en warme vrijwilligers organisatie met 200 leden en 8 verschillende sporten. In alle opzichten belooft het een geweldig en bijzonder jaar te worden! Dit jaar zal het prachtige Ronald McDonald Centre zijn deuren openen en Only Friends zijn activiteiten naar hun thuishaven verhuizen. Een grote droom wordt werkelijkheid.

“De stichting Only Friends en het Ronald McDonald Kinderfonds hebben 2004 de handen ineen geslagen voor de bouw van een omni sport- en spelcentrum voor kinderen met een beperking. Onder de naam Ronald McDonald Centre wordt dit prachtige sportcentrum gerealiseerd.

Het Ronald McDonald Centre biedt kinderen met een beperking de kans om in een veilige en stimulerende omgeving op een serieuze manier te sporten of te spelen. Het centrum, dat in Amsterdam-Noord verrijst, wordt het eerste omni sport- en  spelcentrum voor kinderen met een beperking in West-Europa”.

Woensdag 10 februari zal Only Friends voor haar leden een feestelijke sport en spelmiddag organiseren in sporthal ICL. Voor de vrijwilligers en de ouders is er zaterdag 13 februari 2010 een feestavond georganiseerd om gezellig bij elkaar te zijn om deze mijlpaal te vieren. Adres: Sporthal ICL Zuideinde 6. 1121 CL Landsmeer. Kijk ook op de Hyves pagina van Only FriendsAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.