Bijgewerkt: 3 maart 2024

Online piano spelen

Nieuws -> Internet

Bron: Virtual piano
07-02-2010

De Virtuele Piano is een online piano, waarop u kunt spelen met behulp van uw muis, of met de toetsen op uw computer toetsenbord.

Het laat ook de opbouw van de akkoorden zien als je speelt. Het is een fantastische gereedschap voor zangers en songwriters, maar het is ook heel leerzaam.

Piano Amstelveen
(Bron Virtual piano - 2010)

De online piano


De Virtual Piano is een virtueel instrument, waarop u akkoorden en melodieën kunt spelen, maar het toont ook, hoe je alle akkoorden (drieklanken) in twaalf sleutels kan maken.

Het is een uitstekend middel, om u piano spelen te leren, om liedjes om te zetten in een willekeurige sleutel (transponeren), of voor het schrijven van liedjes.Met de online Virtual Piano, kunt u de akkoorden voor duizenden songs samenstellen en zien, hoe de akkoorden worden gespeeld op een echte piano.

U kunt muziek maken op de virtuele piano, zonder om de muzieknoten te kunnen lezen! Om akkoorden te spelen, klik op de nummers 1-7 net onder de piano toetsenbord, of druk op de 1-7 toetsen op uw toetsenbord.


Kies een andere sleutel om door te klikken op een van de twaalf belangrijkste selectieknoppen. Door op de 'Lower', of de 'Higher' knop te klikken, verandert het octaaf en wordt de stem hoger, of lager in toonhoogte.

Website: The virtual piano. Op de piano staat een boekje, waarin de instructies kunt lezen en bladeren kunt u met de muis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.