Bijgewerkt: 27 september 2022

Online balie Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen / Wikipedia
21-02-2008

Wethouder Frans Hellendall heeft op woensdag 20 februari 2008 de Amstelveense variant van balie online geopend- meldt de gemeente Amstelveen in een nieuwsbericht.

Als u en computer, een internetverbinding en een DigiD hebt, kunt u deze digitale dienstverlening in gebruik nemen. Van uittreksels, tot taxatierapporten, er zijn allerlei zaken op te vragen via de website. Het is een onderdeel van de gemeentelijke website, dus u hoeft niet ver te surfen: Balie Online

Balie Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Geanimeerd logo van balie online


Het is ook mogelijk om allerlei problemen te melden in verband met afval, overlast, openbare ruimte, veiligheid, dieren, klachten en bezwaren indienen, Wmo aanvragen, burgerzaken en begraafplaats Zorgvlied.

Wat is DigiD?

DigiD (spreek uit: ‘Die-gie-dee’) staat voor Digitale Identiteit. Het is een systeem waarmee Nederlandse overheden op internet iemands identiteit kunnen verifiëren, een soort digitaal paspoort voor overheidinstanties. Het is opgezet door stichting ICTU, die in 2001 is opgericht door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Externe links: DigiD.nl en op Wikipedia . DigiD problemen zoeken met GoogleAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.