Bijgewerkt: 17 april 2021

Online afspraken maken in Ziekenhuis Amstelland uitgebreid

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
14-01-2014

De afdeling gynaecologie en dermatologie van Ziekenhuis Amstelland hebben sinds kort voor patiënten een aantal zaken gedigitaliseerd. De website van gynaecologie is vernieuwd en vanaf heden kunnen patiënten ook via de website een afspraak maken. Binnenkort biedt gynaecologie ook de mogelijkheid aan om formulieren in te vullen op de website, voordat een bezoek op de polikliniek plaatsvindt. Zo kunnen patiënten zich goed voorbereiden op hun bezoek aan de gynaecoloog.

ziekenhuis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De hoofdingang van het Ziekenhuis Amstelland in de avonduren


Online afspraak maken

Vanaf heden kunnen patiënten op de website 24 uur per dag, 7 dagen in de week online een afspraak maken voor de poliklinieken Dermatologie en Gynaecologie. Voordelen van online afspraken maken zijn, dat het internet geen wachttijd kent en dat de patiënt op de website direct relevante patiënten informatie krijgt aangeboden. Ook op de Polikliniek Chirurgie en Polikliniek Kindergeneeskunde is dit al mogelijk. In de komende tijd gaan steeds meer poli’s hiermee online.

Patiënteninformatie gynaecologie

Daarnaast kunnen patiënten op de website van Ziekenhuis Amstelland gegroepeerd informatie vinden over de specialismen Gynaecologie, Verloskunde en Fertiliteit. Er staat informatie over behandelingen en onderzoeken, uitleg hoe een bezoek aan de polikliniek in zijn werk gaat, waar patiënten zich op voor moeten bereiden als ze bevallen in het ziekenhuis, enzovoorts.

De website is steeds in ontwikkeling. Er zijn bijvoorbeeld binnenkort ook voorbereidingsformulieren beschikbaar. De patiënt wordt verzocht voorafgaand aan het bezoek aan de gynaecoloog een dergelijk formulier in te vullen. Dit scheelt veel tijd tijdens het daadwerkelijk polikliniekbezoek, waardoor de gynaecoloog meer tijd heeft voor het onderzoeken van de patiënt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.