Bijgewerkt: 15 juli 2024

Ongeluk op de Burgemeester Boersweg

Nieuws -> Politie

Bron: Ronald van Doorn / Politie Amsterdam-Amstelland
03-06-2007

Op zaterdagavond 2 juni 2007 omstreeks kwart over zes kreeg de meldkamer het druk met telefoontjes. Er zou een groot ongeluk zijn gebeurd bij de afrit A9 op de Burgemeester Boersweg.

Citroen Amstelveen
(Foto Ronald van Doorn - 2007)

De Citroen Picasso op zijn kopDe brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling en ook de traumahelikopter (MMT) werd ingezet. Ter plaatse is een auto met het merk Citroen Picasso tegen de voorzijde van een andere auto aangereden en over de kop geslagen en de auto lag nog op zijn kop in het zand.

Volgens de Politie Amsterdam–Amstelland de gewonden, een man en een vrouw uit Utrecht, zijn naar een ziekenhuis overgebracht. Beiden werden opgenomen. De man is zondagavond uit het ziekenhuis ontslagen.

Een bestuurster kwam uit de richting van Haarlem en nam de afrit van de A-9 naar de Burgemeester Boersweg. Vanuit de richting van de brandweerkazerne kwam een personenauto met twee inzittenden.  Op de kruising raakten beide auto’s elkaar waardoor die met de twee inzittenden tolde en over de kop sloeg. De bestuurster van de andere auto raakte niet gewond.


 
Website: www.kazerneamstelveen.web-log.nl


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.