Bijgewerkt: 27 mei 2024

Ondernemersvereniging Amstelveen deed mee aan de Dam tot Damloop

Nieuws -> Sport

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
23-09-2013

Op zondag 22 september 2013 deden 20 ondernemers namens de Ondernemersvereniging Amstelveen mee aan de Dam tot Dam Recreanten Businessloop van 10EM. Als eerste eindigde Bart Breddels van Schoonmaakbedrijf Breddels in een fantastische tijd van 1.18.53. De snelste vrouwelijke deelneemster was Hella Vercammen van The Legal Company. In 1.30.16 liep zij ruim 16km.

dam Amstelveen
(Foto KopArt - 2013)

Leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen tijdens de Dam tot Damloop 2013 in Amsterdam


Alle deelnemers haalden de finish. Een fantastische prestatie. Voorafgaand aan de Dam tot Damloop heeft de OA een aantal hardlooptrainingen in het Amsterdamse Bos georganiseerd. Zakelijk netwerken tijdens het sporten blijkt bij ondernemers in de smaak te vallen. Daarom organiseert de Ondernemersvereniging Amstelveen naast haar reguliere bijeenkomsten ook diverse sportieve evenementen, die doorgaans goed worden bezocht.

Onder de noemer ‘OA Sportief: Een andere manier van netwerken!’ organiseerde zij dit jaar vier golftoernooien, twee tennistoernooien, een drakenbootrace, een zeilregatta en de Dam tot Damloop. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen, stuurt u dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl . Meer informatie over onze vereniging en onze bijeenkomsten kunt u vinden op www.oa-amstelveen.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.