Bijgewerkt: 17 juni 2024

Omzetrecords bij FloraHolland e-Trade

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloraHolland
28-02-2011

Kwekers en kopers doen steeds meer digitaal via FloraHolland e-Trade. Dat blijkt uit de records die afgelopen week zijn behaald in de omzet van directe handel in snijbloemen via het digitale handelsplatform FloraHolland e-Trade. Er werden nieuwe dagrecords geboekt en de weekomzet was voor het eerst meer dan 1 miljoen euro.

e-trade  Amstelveen
(Foto Gerard-Jan Vlekke - 2011)

De online bloemencatalogus van FloraHolland bevat het complete assortiment van snijbloemen die te koop zijn, met inbegrip van informatie over de beschikbaarheid en de verkoopkanaal


Met name tulp, roos, lelie, hyacint en narcis werden vorige week digitaal verhandeld. Deze en andere snijbloemen zijn steeds beter te verkrijgen via FloraHolland e-Trade. Het aantal aanvoerders dat deelneemt en het aanbod dat nu online beschikbaar is neemt elke maand toe.

Ook handelaren weten hun weg in het digitale handelsverkeer intussen goed te vinden. Zowel kwekers als handelaren worden hierbij ondersteund door FloraHolland Connect. Meer informatie over de digitale handelsmogelijkheden van FloraHolland is te vinden op de FloraHolland Trade Fair in Naaldwijk van 9 t/m 11 maart 2011.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.