Bijgewerkt: 16 mei 2022

Oma's en Papiersnippels in het Poppentheater

Nieuws -> Cultuur

Bron: Amstelveens Poppentheater
01-02-2008

Oma’s

Op zaterdag 9 februari 2008spelen Cees Brandt en Rik Engelheer voor iedereen vanaf 4 jaar de voorstelling “Oma’s” (try-out) in het Amstelveens Poppentheater.

Omas Amstelveenweb
(Amstelveens Poppentheater - 2008)

De flyer van Oma's


Cees en Rik spelen twee oude dametjes die al hun hele leven samenwonen. Alles gaat z’n gangetje, de een doet het huishouden, de ander kookt.  Echt gezellig vinden ze  het  niet meer, ze missen iets..of iemand. Het allerliefst willen ze Oma zijn, zo’n lieve Oma die voor alles zorgt. Vol enthousiasme storten ze zich op deze nieuwe hobby. Maar...hoe word je nou Oma? En hoe verzorg je een kind? De nieuwe Oma's doen hun best, maar of dat voldoende is…

Papiersnippels

Op zondag 10 februari 2008 brengt het Vlaamse poppentheatergezelschap Vlinders & Co met driedimensionale papieren poppen in een draaiend decor vol verrassingen de voorstelling.

Het eerste deel van deze voorstelling gaat over Rupsje Nooitgenoeg. Het tweede deel gaat over een Egeltje. Een voorstelling over vreugde en verdriet, de natuur in evenwicht voor peuters en kleuters vanaf 2,5 tot 6 jaar.

Aanvang beide dagen: 14.30 uur. Toegangskaarten zijn € 7,00. Reserveren kan telefonisch op dinsdag en donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.