Bijgewerkt: 23 mei 2024

OA Dragons verslaan de Amstelveense Stadsdraken

Nieuws -> Sport

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
11-06-2013

Op zondag 9 juni 2013 deed de Ondernemersvereniging Amstelveen weer mee aan de Drakenbootrace op de Amstelveense Poel. Onder de noemer ‘OA Sportief: een andere manier van netwerken’ namen 14 OA-leden (ondernemers uit Amstelveen en omstreken) plaats in de OA-boot.

In de finale moesten de OA Dragons het opnemen tegen de ervaren Amstelveense Stadsdraken van de Gemeente Amstelveen en EHDC: de OA won de race. Daarmee wist zij net als vorig jaar, de eerste plaats te behalen in de poule van onervaren teams. Een bijzondere prestatie. Zeker de helft van de OA-teamleden had nog nooit in een drakenboot gezeten. Wat een teamspirit!

vd hooplaan Amstelveen
(Foto OA - 2012)

Drakenbootrace 2013 op de Poel


De combinatie van techniek, timing en kracht is belangrijk voor een overwinning, waarbij de drummer op de boeg het ritme aangeeft en een luide en opzwepende begeleiding aan de races van ongeveer 200 meter lengte toevoegt. Volgend jaar is de Ondernemersvereniging Amstelveen zeker weer van de partij.

De Drakenbootraces zijn spectaculair om naar te kijken en De Poel leent zich er perfect voor om hier een groots zakelijk- en familie-evenement van te maken. Net als een aantal jaren geleden. Ideeën en aanbevelingen om het event volgend jaar naar een hoger plan te tillen kunt u mailen naar info@oa-amstelveen.nl .

De OA zal hier samen met de Dragon Events naar kijken. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen, stuurt u dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl.  Meer informatie is te vinden op www.oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.